Apartmanımıza Fiber İnternet bağlatmak için ne yapmalıyız?

Makaleler
1
Yer
Adana
Merhaba arkadaşlar. 9 katlı bir apartmanda oturuyoruz. Bulunduğumuz bölgede fiber altyapı var. Fakat nedense bizim apartmanımızda yok. Süperonline'ı arıyoruz, aynı sitede olduğumuz(apartmanlar neredeyse birleşik) yanımızdaki apartmanda olduğunu, bizde olmadığını söylüyorlar. Apartmanda internet meraklısı pek kimse yok, Fiber internet varken ADSL kullanmaya razılar sanırım. Ya da hiçbir şey bilmiyorlar. Fiber isteyen bi biz varız. Ne yapsak? Nereye başvursak?
NOT: Bundan 5-6 ay önce, hızımız 8Mbit iken Vdsl2'ye, 24 Mbit'lik pakete geçmek istedik, altyapınız en fazla 7'yi kaldırıyor dediler. 1 ay sonra, fiziksel müdahale yapmadan, hızımı 16MBit'e çıkardılar. Ben gerçekten anlamıyorum sıkıntı kimde. Şimdi n'apacam ben? Nereye başvuracağım? Ailem desen ADSL ne diye sorarlar, pek bir şey anlamıyorlar. Mağarada yaşıyor gibi hissediyorum yemin ederim.

Hepsine bağış atıyorlar, diye imza attır. Superonlineye ver. Para ver, fiber çektirirler.

bence fiberin avantajlarını bir not defterine anlaşılır şekilde yaz ve kime dağıtacaksan o kadar kopyalarını çek dağıt apartmanında altınada fiber çekilmesini kabul ediyorum veya etmiyorum şıkkını onaylamalarını isteyen 2 seçenek ver ve belli gün topla geriye ,çoğu fiberin avantajını bilmiyor zaten,önce ön bilgilendirme şart,tabii demesi kolay benim gibi ,bizim insanlarımız çok zor işbirliğine ,dayanışmaya gelince çoğu yan çizer ,tek savaşta yan çizmez

Throw back Thurstay mi oldu bu . Postu 4 sene önce atmışım, fiber hala apartmana gelmedi . Bu postu attığımda Kablonet altyapısı olduğunu bilmiyordum, 100 mbps'lik tarifesini kullanıyorum 3 yıldır memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…