XBLERIOTX
Centipat
Daha fazla
Merhaba, uzun süredir hem okula giderken kullanabileceğim hem de spor amaçlı kullanabileceğim bir bisiklet arıyordum. Elektrikli bisikletlere yönelmemdeki neden ise oldukça uzun ve yer yer yüksek yokuşların olduğu bir yerde yaşamakta oluşumdu. (kısacası dağdayım ayrıca okul yolu da yokuş). Benim bu kararı verişim normal bisiklet kullanamayacağımı anladıktan sonra gerçekleşti.
Birkaç gün önce 2 adet potansiyeli yüksek elektrikli bisiklet BİM'e gelmiş (ape ryder buffalo ff 30 bin TL ve skyjet Nitro Pro 20 bin TL). Bu iki bisiklette neredeyse tamamen istediğim tarza uyuyorlar, bu nedenle kararsız kaldım. Özelliklerine bakınca dikkatimi çeken tek fark ucuz olanın 10 amper, pahalı olanın 15 amper olmasıydı. Diğer farklara çok bakamadım. Hangisini almalıyım?
Birkaç gün önce 2 adet potansiyeli yüksek elektrikli bisiklet BİM'e gelmiş (ape ryder buffalo ff 30 bin TL ve skyjet Nitro Pro 20 bin TL). Bu iki bisiklette neredeyse tamamen istediğim tarza uyuyorlar, bu nedenle kararsız kaldım. Özelliklerine bakınca dikkatimi çeken tek fark ucuz olanın 10 amper, pahalı olanın 15 amper olmasıydı. Diğer farklara çok bakamadım. Hangisini almalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: