kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #11 totra_proska dedi: Durduk yere diye düşünme elbet ehliyet alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... O da doğru.
totra_proska dedi: Durduk yere diye düşünme elbet ehliyet alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... O da doğru.
M Magdurkibar Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #12 Benim kafama takılan konu; batarya sabit mi yoksa taşınabilir mi? Sitesinde de bir bilgi yok. Anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024
Benim kafama takılan konu; batarya sabit mi yoksa taşınabilir mi? Sitesinde de bir bilgi yok. Anlayamadım.
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #13 Magdurkibar dedi: Benim kafama takılan konu batarya sabit mi yoksa taşınabilir mi sitesinde de bir bilgi yok anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Oturulan yerin altında bir giriş gözüküyor bence sabittir.
Magdurkibar dedi: Benim kafama takılan konu batarya sabit mi yoksa taşınabilir mi sitesinde de bir bilgi yok anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Oturulan yerin altında bir giriş gözüküyor bence sabittir.
M Magdurkibar Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #14 kayadznli dedi: Oturulan yerin altında bir giriş gözüküyor bence sabittir. Genişletmek için tıkla... aynen doğru sağ olun hocam ben elendim.
kayadznli dedi: Oturulan yerin altında bir giriş gözüküyor bence sabittir. Genişletmek için tıkla... aynen doğru sağ olun hocam ben elendim.
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #15 Magdurkibar dedi: aynen doğru sağ olun hocam ben elendim. Genişletmek için tıkla... neden hocam ?
M Magdurkibar Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #16 kayadznli dedi: neden hocam ? Genişletmek için tıkla... apartmanda yaşıyorum hocam aşağıya üçlü çekemem ki habire ayrıca ehliyet şart olduğuna göre plaka içinde bir ücret gerekecek.
kayadznli dedi: neden hocam ? Genişletmek için tıkla... apartmanda yaşıyorum hocam aşağıya üçlü çekemem ki habire ayrıca ehliyet şart olduğuna göre plaka içinde bir ücret gerekecek.
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #17 Magdurkibar dedi: Apartmanda yaşıyorum hocam aşağıya üçlü çekemem ki ha bire ayrıca ehliyet şart olduğuna göre plaka içinde bir ücret gerekecek. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ehliyet alana kadar bende uzun süre alamayacağım bunlardan ama aklımın bir köşesinde yaşamaya devam edecek.
Magdurkibar dedi: Apartmanda yaşıyorum hocam aşağıya üçlü çekemem ki ha bire ayrıca ehliyet şart olduğuna göre plaka içinde bir ücret gerekecek. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ehliyet alana kadar bende uzun süre alamayacağım bunlardan ama aklımın bir köşesinde yaşamaya devam edecek.
Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.179 Makaleler 2 Çözümler 2 11 Nisan 2024 #18 kayadznli dedi: Aşağıdaki ürün ehliyet ister gibi fakat 25 km/h yapıp elektrikli olması ehliyet istemesi tuhaf geliyor? Eki Görüntüle 2161339 Genişletmek için tıkla... Bataryası çıkıyor mu?
kayadznli dedi: Aşağıdaki ürün ehliyet ister gibi fakat 25 km/h yapıp elektrikli olması ehliyet istemesi tuhaf geliyor? Eki Görüntüle 2161339 Genişletmek için tıkla... Bataryası çıkıyor mu?
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #19 Turk Kahvesi dedi: Bataryası çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... net bir bilgi yok ne yazık ki