Apec PS5 ayna önerisi

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
Motordan motora değişir mi bilmiyorum ama arkamı güzel gösterecek aynaya ihtiyacım var. Kuryeyim ve dış görünüşü zerre umurumda değil. Sağlıklı olanı olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Evet.. Arkayı göremiyorum. Ben biraz yapılıyım ama incecik olan arkadaşım da d bu motor var o da pek göremiyormuş.o zaman anladım iyileştirmeye ihtiyacı olduğunu..

Evet.. Arkayı göremiyorum. Ben biraz yapılıyım ama incecik olan arkadaşım da d bu motor var o da pek göremiyormuş.o zaman anladım iyileştirmeye ihtiyacı olduğunu..
Öyleyse yeni aynaya ihtiyacınız yok. Ayna uzatmaya ihtiyacınız var. Aşağıdaki linkteki ürünlerin tek farkı kimisi ters diş kimisi düz diş. Siz motorunuzun hangi diş olduğuna göre GP kompozit ile iletişime geçip herhangi birisni alabilirsiniz. Modelden modele bir şey değişmiyor yani. Örneğin RS200'ün ayna yuvası düz diş ise ve sizin motorunuz ile uyuşuyorsa, başlığında RS200 yazan modeli alabilirsiniz.

Öyleyse yeni aynaya ihtiyacınız yok. Ayna uzatmaya ihtiyacınız var. Aşağıdaki linkteki ürünlerin tek farkı kimisi ters diş kimisi düz diş. Siz motorunuzun hangi diş olduğuna göre GP kompozit ile iletişime geçip herhangi birisni alabilirsiniz. Modelden modele bir şey değişmiyor yani. Örneğin RS200'ün ayna yuvası düz diş ise ve sizin motorunuz ile uyuşuyorsa, başlığında RS200 yazan modeli alabilirsiniz.

Açıkçası 800 lira verilir verilmesine ama tatmin eder mi bilmiyorum.. O yüzden kararsız kalmıştım bunlardan yana..

Ben 2023 yılında bir tane almıştım NC750 için. O günden beridir değiştirdim motosikletlerimde bunu da değiştiriyorum. Motordan motora geziyor yani. :)
Fiyatını hak eden bir ürün oluyor uzun süreli kullanıldığı vakit.
Söylediğinizi değerlendireceğim, ayna tavsiyesi olacak arkadaş varsa onu da dinlerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı