"Aperture Desk Job" oyununun Half-Life ile bağlantısı var mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam geçenlerde Steam'de gezinirken Aperture Desk Job karşıma geldi bakayım derken geliştiricinin Valve olduğunu gördüm ve şaşırdım neden şaşırdığımı söylemeye gerek yok. Neyse biraz araştırdım pek bir şey bulamadım bu oyunun Portal veya Half-Life ile bir bağlantısı var mı?

Açıklamada Portal evreninde geçtiği yazıyor.

Portal evrenine çok benziyor, hem Valve'nin birçoğu oyunu bütün oyunlarla hemen hemen bağlantıları vardır.

Hayır hocam bu oyun Steam Deck test etmek için yapılmış bir oyun aslında hem test ediyorsun hem de portal evreninde oyun gibi. Half-Life ile alakası yok.

Hayır hocam bu oyun Steam Deck test etmek için yapılmış bir oyun aslında hem test ediyorsun hem de portal evreninde oyun gibi. Half-Life ile alakası yok.
Portal, HL aynı evren. Ayrıca HL2'deki silah kutuları bu oyunda var. Bu da demek oluyorki Aperture yaptı o kutuları. Oyun 70'lerde geçiyor.

Aperture science zaten, hem Half-Life hem portalda var. Half-Life EP2 sonunda aperture Science'ın araştırma tesisi olduğunu görebiliyoruz.
Steam Deck için tasarlanmış herhalde.

Hem grafikleri ve o ismini bilmediğim robot var. Half-Life ile alakası değil ama portal ile alakalı zaten Steam, portal 3 değil diye yazmış sadece benzememiş, ayrıca hikaye oyunu değil kontrolleri test etmek için bir oyun olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Peki hocam Half-Life Lost coast tarzı mı?
Source Engine eklenen high dynamic range lightning tanıtmak amacıyla çıkmıştı.
Bu oyunda o tarz bir şey mi?

Peki hocam Half-Life Lost coast tarzı mı?
Source Engine eklenen high dynamic range lightning tanıtmak amacıyla çıkmıştı.
Bu oyunda o tarz bir şey mi?
Yok hocam, Deck için yapıldı ama canon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…