ArdaY. Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 182 Yer Ankara 23 Aralık 2018 #1 Güzel bir oyun klavyesi alacağıma karar verdim sizce nasıl bir klavye almalıyım? 400 TL. Önereceğiniz klavyeler ışıklı olursa ve bilindik markalar olursa sevinirim ben SteelSeries Apex 150 düşünüyordum sizce nasıl bir klavyedir ömrü nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2018
Güzel bir oyun klavyesi alacağıma karar verdim sizce nasıl bir klavye almalıyım? 400 TL. Önereceğiniz klavyeler ışıklı olursa ve bilindik markalar olursa sevinirim ben SteelSeries Apex 150 düşünüyordum sizce nasıl bir klavyedir ömrü nasıldır?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 24 Aralık 2018 #2 Bütçeni 30 Lira aşabilirsen en mantıklı tercih bu olur: ITOPYA - Teknik Bakım Bütçeyi aşamıyorsan:HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BL1-UK/A2 ) | HyperX | Yılbaşı Kampanyası HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BL1-UK/A2 ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da RGB istiyorsan: Sharkoon Skiller Mech SGK3 Blue Kablolu Q RGB Ledli Gaming Klavye SKILLERMECHSGK3-B
Bütçeni 30 Lira aşabilirsen en mantıklı tercih bu olur: ITOPYA - Teknik Bakım Bütçeyi aşamıyorsan:HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BL1-UK/A2 ) | HyperX | Yılbaşı Kampanyası HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BL1-UK/A2 ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da RGB istiyorsan: Sharkoon Skiller Mech SGK3 Blue Kablolu Q RGB Ledli Gaming Klavye SKILLERMECHSGK3-B