Stâtzy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 77 11 Haziran 2023 #1 Apex 3 TKL - Arctis 1 kulaklık vs Apex 7 TKL aralarında kaldım. Sizce hangilerini almalıyım? Kulaklık ve Apex 3 TKL mı yoksa Apex 7 TKL mı? Kulaklığım da bayağı eskimişti ama bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Apex 3 TKL - Arctis 1 kulaklık vs Apex 7 TKL aralarında kaldım. Sizce hangilerini almalıyım? Kulaklık ve Apex 3 TKL mı yoksa Apex 7 TKL mı? Kulaklığım da bayağı eskimişti ama bilemedim.
Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 Stâtzy dedi: Apex 3 TKL - Arctis 1 kulaklık vs Apex 7 TKL aralarında kaldım. Sizce hangilerini almalıyım? Kulaklık ve Apex 3 TKL mı yoksa Apex 7 TKL mı? Kulaklığım da bayağı eskimişti ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben Apex 7 TKL alirdim.
Stâtzy dedi: Apex 3 TKL - Arctis 1 kulaklık vs Apex 7 TKL aralarında kaldım. Sizce hangilerini almalıyım? Kulaklık ve Apex 3 TKL mı yoksa Apex 7 TKL mı? Kulaklığım da bayağı eskimişti ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben Apex 7 TKL alirdim.
Stâtzy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 77 11 Haziran 2023 #3 Lawen dedi: Ben Apex 7 TKL alirdim. Genişletmek için tıkla... Nedeniniz?
Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 Stâtzy dedi: Nedeniniz? Genişletmek için tıkla... Apex 3'un fiyatini hak eden bir klavye oldugunu dusunmuyorum Arctis 1'i zamaninda 700 TL'ye almistim memnunum fakat daha iyileri alinabilir o fiyata.
Stâtzy dedi: Nedeniniz? Genişletmek için tıkla... Apex 3'un fiyatini hak eden bir klavye oldugunu dusunmuyorum Arctis 1'i zamaninda 700 TL'ye almistim memnunum fakat daha iyileri alinabilir o fiyata.