Hocam cevap için çok sagolun fakat bunların hiçbirini begenememedim, makrou tuşlu olani var mıdır? Veya daha F/P olanim?İkiside birbirinden berbat. Apex 3 mekanik bile degil, Pusat ise fiyatini asla haketmiyor.
EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK
Machenike K600-B100 Lite Red Switch mekanik klavye, kablolu bağlantısı ve RGB ışıklandırmasıyla gaming performansınızı artırır. Şık siyah tasarımı ve sessiz tuşlarıyla fark yaratır. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
AJAZZ AK820 Max Grey Beige Orange Gaming Klavye
FR4 plaka malzemesini kullanan AK820 Max, alüminyum ve PC plakaları arasında köprü kurarak dengeli ancak duyarlı bir yazma deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
Hocam cevap için çok sagolun fakat bunların hiçbirini begenememedim, makrou tuşlu olani var mıdır? Veya daha F/P olanim?
Peki bunlar arasinda bir siralama yapsan? Kalite, yazim hizi ve rgb ışık canlılıgi baz alarak ne olur hocam?Makro tuşlu klavye uretilmiyor artik nerdeyse. Attiklarim kendi butcelerinde en iyileri. Kaliteli birsey istiyorsan oek fazla secenek yok zaten.
Peki bunlar arasinda bir siralama yapsan? Kalite, yazim hizi ve rgb ışık canlılıgi baz alarak ne olur hocam?
G75 direk alabilirim hocam. Pemi bu kadar hızlı karar vermisken izninle birkac soru soracağım, digerlerinden farki nedir bu klavyeyi iyi yapan ozellikleri nedir? Bir farklılığı var mıdır ayrica programi var mi ve makro atayabiliyor muyuz.? Yani. Neden bu klavyeyi alıyorumG75 Pro > Aula F75 > Ajazz AK820 Max > Machenike seklinde siralarim. Machenike'yi sırf %100 diye attım. G75 Pro en iyileri ancak stoklari bitti. Simdi alcaksan Aula F75 alabilirsin. Diger renklerinede bakabilirsin.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Kisa bir sure beklerim 1 hafta gibi gelirse G75 Pro gelmezse Aula alirim diyorsan bu sekildede yapabilirsin.
G75 direk alabilirim hocam. Pemi bu kadar hızlı karar vermisken izninle birkac soru soracağım, digerlerinden farki nedir bu klavyeyi iyi yapan ozellikleri nedir? Bir farklılığı var mıdır ayrica programi var mi ve makro atayabiliyor muyuz.? Yani. Neden bu klavyeyi alıyorum
Cok özür dilerim soruyu f75 olarak degistireyim onda da makro atamasi var mi ayrıca guncel klavyem redragon k552 ye kıyasla ne farkliliklari vardirG75 stoklarda yok istesende alamazsin suan. Onermemizin sebebi klavyenin fiyatina gore ustun kalitesi ve hissiyatı. Malzeme, switch ve yalitim olarak fiyat bandina gore cok kaliteli mukemmel bir hissiyatı var kendimde kullaniyorum suan. Ve evet makro ataması yapılabiliyor yazilimindan.
Cok özür dilerim soruyu f75 olarak degistireyim onda da makro atamasi var mi ayrıca guncel klavyem redragon k552 ye kıyasla ne farkliliklari vardir