Apex 3 TKL klavye vs Pusat K3

Tamamdir hocam gezinince bu mesajın altina yazarsiniz sol tık ile zaman ayari yani ms ayarı önemli benim için cok cok teşekkürler
Birazdan denerim hocam ama zaman ayarı dediğin tam olarak nasıl? Yani şöyle mi ben 1 tuşuna bastım, bastıktan şu kadar süre sonra bu makroyu yapsın gibi bir şey mi?

Birazdan denerim hocam ama zaman ayarı dediğin tam olarak nasıl? Yani şöyle mi ben 1 tuşuna bastım, bastıktan şu kadar süre sonra bu makroyu yapsın gibi bir şey mi?
Tam su gorselde ki gibi gecikme ms olarak demek istiyorum ve ayni bu gorselde ki gibi sol tus vs de ekleniyosa tadindan yenmez.

Dosya Ekleri

• IMG_20250928_123240.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 6
Tam su gorselde ki gibi gecikme ms olarak demek istiyorum ve ayni bu gorselde ki gibi sol tus vs de ekleniyosa tadindan yenmez.
Tamamdır hocam şimdi anladım, ms ayarlama var zaten. Sol tuş da ekleniyor diye hatırlıyorum ama emin olmak için denerim birazdan.

@kasmas59

Ms değerlerini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun, sağ üstteki artı tuşundan da istediğin aralığa left button right button gibi tuşları koyabiliyorsun.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam şimdi anladım, ms ayarlama var zaten. Sol tuş da ekleniyor diye hatırlıyorum ama emin olmak için denerim birazdan.
Bunu peki istediğimiz tusa atayabiliyor muyuz hocam kolauca secebildiniz mi? Şiddetle tavsiye ediyor musunuz cok hosuma gitti ya alicsm sanirim.,,

Bunu peki istediğimiz tusa atayabiliyor muyuz hocam kolauca secebildiniz mi?
Aynen hocam, gayet basit. Klavye geldiğinde yapamazsan etiketle yine beni yardımcı olurum.

Şiddetle tavsiye ediyor musunuz cok hosuma gitti ya alicsm sanirim.,,
Çek hocam gayet güzel klavye, ek olarak şuna da bakabilirsin.

Hangisi daha iyi diye sormana gerek yok, ikisi de iyi zaten. Bu son attığımın ekstrası özelleştirebilir küçük bir ekranı var sağ kısımda, ekrana küçük GIF ler koyabiliyorsun mesela, beğendiğini al.

Cok cok teşekkürler hocam klavyeyi sanirim siparis vericem aldigimda sorularim olacaktır büyük ihtimalle, sizi etiketlerim cok teşekkürler cok sagolun var olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…