Çözüldü Apex 3 TKL klavyede "p" tuşu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aresxe13

Picopat
Kek günü
Daha fazla  
Apex 3 TKL model klavye kullanıyorum. Daha 2 gün oldu alalı ve şimdi fark ettim ki klavyedeki "p" tuşu çalışmıyor, tuşu da başka yerden kopyaladım, kopyala yapıştır ile kullanıyorum. Klavye deneme test sitelerine de girdim ve oralarda da bu tuş çalışmıyordu. Sorunun sebebi, kaynağı ne olabilir bilginiz varsa söyleyin. Bir de, saçma bir soru biliyorum ama, klavyenin tuşları yerinden çıkartılıp geri takılabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Klavyenin tuşlarını çıkartıp tekrar takabilirsiniz ama klavyeyi garantiye yollamanızı veya değişim talep etmenizi öneririm.
Merhaba. Klavyenin tuşlarını çıkartıp tekrar takabilirsiniz ama klavyeyi garantiye yollamanızı veya değişim talep etmenizi öneririm.

Çözüm

Anladım hocam, şimdi makro uygulamasını indirdim son kez tuş atamalarını kontrol edeceğim olmadı dediğiniz gibi garantiye göndereceğim mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…