Apex 3 TKL ve Pulsefire Haste 2 alınır mı?

Daha fazla  
Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye Fiyatı ve Özellikleri

Klavyenin sessiz olması çok büyük avantaj benim için. Ortalama bu boyutlarda klavye lazım. İnceleme videolarında su geçirmeyen tek TKL falan diye bahsediyorlardı çok lazım değil ama yine de bir artı. Daha iyi önerilerinizi bekliyorum hocalarım.

Hyperx 6n0a7aa Pulsefire Haste 2 Black Wired Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatı ve Özellikleri

Mouse konusunda biraz cahilim ama anladığım kadarıyla güzel bir model. Daha iyi önerilerinizi bekliyorum hocalarım, şimdiden teşekkürler.

Bütçe konusunda çok yükseltemem hocalarım ama değeceğinden eminseniz düşünebilirim.

Klavye tarafı gerçekten sessizlik arayanlar için baya ideal duruyor, özellikle gece geç saatlerde oyun oynuyorsan ya da ortam sessizse baya rahat ettiriyor. Su geçirmez olayı her zaman lazım olmayabilir ama işin garanti kısmı güzel oluyor, içini rahatlatıyor. Boyut olarak da masaüstünü fazla boğmadan kullanışlı gibi.

Mouse tarafında da Pulsefire Haste 2 gayet iyi yorumlar alıyor, elde hafif durması ve kablonun esnekliği güzel avantaj. FPS ağırlıklı oynuyorsan özellikle fark yaratabilir. Daha iyileri tabii ki var ama verdiğin bütçe aralığında gayet mantıklı tercihler gibi duruyor açıkçası. Çok uçmadan kaliteli bir şey arıyorsan bence alınır.

Yaklaşık 6 ay kadar Apex 3 TKL kullanabilme fırsatım oldu. Her ne kadar membran bile olsa bunu hissettirmeyen gayet güzel bir tuş hissiyatı var ve tuş basımları sessiz çalışıyor. Benim Apex 3 TKL üzerinde en beğendiğim şeylerden birisi ise multimedia tuşu oldu. Oyun sırasında hızlıca şarkı değiştirebilmek güzel oluyor.

Klavye tarafı gerçekten sessizlik arayanlar için baya ideal duruyor, özellikle gece geç saatlerde oyun oynuyorsan ya da ortam sessizse baya rahat ettiriyor. Su geçirmez olayı her zaman lazım olmayabilir ama işin garanti kısmı güzel oluyor, içini rahatlatıyor. Boyut olarak da masaüstünü fazla boğmadan kullanışlı gibi.

Mouse tarafında da Pulsefire Haste 2 gayet iyi yorumlar alıyor, elde hafif durması ve kablonun esnekliği güzel avantaj. FPS ağırlıklı oynuyorsan özellikle fark yaratabilir. Daha iyileri tabii ki var ama verdiğin bütçe aralığında gayet mantıklı tercihler gibi duruyor açıkçası. Çok uçmadan kaliteli bir şey arıyorsan bence alınır.
teşekkürler hocam.

Yaklaşık 6 ay kadar Apex 3 TKL kullanabilme fırsatım oldu. Her ne kadar membran bile olsa bunu hissettirmeyen gayet güzel bir tuş hissiyatı var ve tuş basımları sessiz çalışıyor. Benim Apex 3 TKL üzerinde en beğendiğim şeylerden birisi ise multimedia tuşu oldu. Oyun sırasında hızlıca şarkı değiştirebilmek güzel oluyor.
teşekkürler hocam.

Mouse alınır fakat o klavyeye o kadar verilir mi bilemem. O bütçeye sessiz mekanik klavye daha iyi olur.

Yurt dışı değil. Amazon Türkiye'de var bilmiyor muydunuz? Amazon.com.tr linkinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Aldığınız her ürün Türkiye'den gelecek.

Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerden daha güvenli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı