Apex 3 TKL vs G413 TKL SE

Beccaria38

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Apex 3 TKL membran olmasına rağmen rtings incelemesinde click latency değeri 10ms görünüyor. Membran bir klavyeye göre gayet iyi. G413 TKL SE ile arada kaldım. Aralarında çok fazla fiyat farkı yok. Hangisini tavsiye edersiniz?

Hocam hangisini aldınız öneriri misiniz.
Apex 3 TKL almıştım. Halen daha kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu fiyatlara membran bir klavye alınır mı konusu tartışılır tabiki. Ben mekanik klavyelerden pek anlamıyorum. 1300-1500TL bandında mekanik mi seçilmeli membran mı bir bakın derim.

Apex 3 TKL almıştım. Halen daha kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu fiyatlara membran bir klavye alınır mı? Konusu tartışılır tabii ki. Ben mekanik klavyelerden pek anlamıyorum. 1300-1500TL bandında mekanik mi seçilmeli membran mı bir bakın derim.

Hocam ne oyunlar oynuyorsunuz kaç yıldır kullanıyorsunuz sorun yaşadınız mı yardımcı olur musunuz?

Hocam ne oyunlar oynuyorsunuz kaç yıldır kullanıyorsunuz sorun yaşadınız mı yardımcı olur musunuz?
FPS oyunları oynuyorum genelde. (CS GO, Valorant vb.) 4 ay önce satın aldım ve 4 aydır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Sadece bu fiyat bandında alınır mı alınmaz mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı