Apex 5 vs Blackwidow V3

Woalkhin

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet, iki klavyeye de uzun süredir bakıyorum. İtiraf etmek gerekirse biraz Razer hayranlığı var bende. Ama Steelseries Apex 5 cidden çok iyi bir klavyeye benziyor. Steelseries’i alırsam mousepad, kulaklık ve klavye set oluyor. Razer’ı alırsam klavye, mouse set oluyor. Benim için özellikleri ve her şeyden önce sesi önemli Minecraft oynuyorum sıklıkla, hangisi daha iyi olur?

Apex 5: Steelseries Apex 5 Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Blackwidow V3: Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Razer Switch'lerini 1 kere denedim BlackWidow v2'de param olsa vazgeçmem.

Green Switch bana göre aşırı sesliydi ama çok iyi bir hissiyatı vardı. Bu yüzden Razer ürünlerinde orange veya yellow Switch alırım ben.

Yellow linear olduğundan insanı cezbetmekte ancak Green Switch'te bulunan o anlatılamaz hissiyatı orange Switch yellow sessizliği ile vermekte.

Cidden hayatımda deneyimlediğim en iyi klavyedir o yüzden tercihim v3'ten yana olacaktır.

Bana soracak olursanız ikiside değil.
Red/Cherry:
Blue:

Ben olsam Blackwidow V3 alırdım.
Teşekkürler
Cevap için teşekkürler bu klavye de green switch zaten
Corsair K68‘e de bakıyordum fakat tek renk ve o rengin kırmızı olması, kötü oldu. Önerdiğiniz diğer klavyelere bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…