Apex 5 vs BlackWidow V3

Headlake

Hectopat
Daha fazla  
Normalde Razer klavye, mouse ve kulaklık set yapacaktım fakat zamlardan dolayı bu fikrimi değiştirdim. Şimdi almayı düşündüğüm ekipmanların hepsi SteelSeries. Fakat klavye konusunda hala karar veremedim, Apex 5 güzel bir klavye ama sanki BlackWidow V3 daha iyi gibi. Apex 5 alırsam tüm ekipmanlar set oluyor fakat gözüm Razer'da.

BlackWidow V3 istememin sebepleri:
Sesi
Tuşlarının daha hoş gözükmesi
Daha uzun tıklama ömrü olması
RGB modları
ABS tuş olması

Apex 5 istememin sebepleri:
Alırsam tüm ekipmanların set olması
Oled ekranı
Yazılımı
Bilek desteğinin Razer'dan daha iyi olması

TKL istemediğim için arada 200-300 TL fark var.

Ayrıca bir sorum daha var. Klavyeyi Razer alırsam mouse ile RGB eşleştirebilir miyim? Yoksa ikisi ayrı ayrı mı yanar? Mouse SteelSeries Rival 3.

Hangi klavyeyi almak daha mantıklı olur? Sebepleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.

Blackwidow V3 Switch olarak daha iyi. Razer Synapse uygulaması farklı birleştiremediğinizi biliyorum lakin Razer ışık işini iyi yapıyor ayarlamadan bile zevk alırsınız.

Apex 5 Hibrit olduğu için hissiyat olarak Blackwidow V3'ün çok gerisinde diye düşünüyorum. Apex 5'in OLED ekranı da bence o kadar etkileyici ve ihtiyaç duyacağınız bir özellik değil. OLED ekran yerine kat kat daha iyi bir RGB aydınlatmayı ve güzel bir hissiyatı tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

Ben ilk başta Steelseries alacaktım ve sonra Mediamarkta gittim fakat malzeme kalitesini vs. beğenmedim yani bana göre baya adi geldi sonra gittim Blakcwidow V3 TKL aldım gayette memnunum. Bir de geçenlerde birisi Steelseries 5 için güzel bir yorum yapmıştı baya kötü falan diye bulabilirsem atarım.

Blackwidow V3 Switch olarak daha iyi. Razer Synapse uygulaması farklı birleştiremediğinizi biliyorum lakin Razer ışık işini iyi yapıyor ayarlamadan bile zevk alırsınız.
Tamamdır çok sağolun.

Hocam TKL modelinde bilek desteği dışında eksiklikler var mı? Ayrıca desteğin olmaması bileği çok ağrıtıyor mu?

Apex 5 kullanıyorum OLED ekranında işlemci ve GPU sıcaklığını görebiliyorsunuz. Malzeme kalitesi vs. üst düzey. Sesli klavye seviyorsanız tavsiye ederim. Ayrıca bilek desteği çok rahat.

TKL klavyelerin yani açılımıyla Ten Keyless modellerin Numpad kısımları da olmaz. Sizin için ekstra bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. %60 Klavyeler de F1-F12 ve Caps tarzı yan tuşlar da olmaz. Bilek desteğinin TKL vb. açılımlar ile alakası yok modelden modele göre değişir.

Numpad olmadığını biliyorum zaten hocam, numpad ve bilek desteği dışındaki eksikliklerini sormuştum. Cevapladığınız için sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…