Apex 5 yerine ne tercih edilir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bütçe yaklaşık Apex 5 gibi olacak SteelSeries klavyelerinde biraz fazla fiyat gibi görünüyor sırf SteelSeries olmasından kaynaklı.

Mekanik bir klavye olması benim için iyi olur Blue Switch çok sesli olduğunu söylüyorlar oyun için kullanacağım. Red Switch'te basım hissi tatmin eder diye düşünüyorum. Bilek desteği olmasını istiyorum. SteelSeries kalitesini aratmayacak bir şey olursa güzel olur.

Önerilerinizi bekliyorum. (Green Switch konusunda pek bilgim yok ama belki.)

HyperX Alloy Origins, Alloy Origins Core.

%60 klavye seviyorsanız RK61, MK61, Alloy 60 olabilir.

Corsair ve Logitech modellerine de bakabilirsiniz.

HyperX Alloy Origins, Alloy Origins Core.

%60 klavye seviyorsanız RK61, MK61, Alloy 60 olabilir.

Corsair ve Logitech modellerine de bakabilirsiniz.
Num Lock olsa çok iyi olur. Bilek desteğini görmediniz galiba.

Bütçe daha yukarı gidebilir ama fiyat performans açısından en iyisi bu mu sizce?

SteelSeries kalitesini aratmayacak bir şey olursa güzel olur.
Steelseries kalitesini aratmayacak bir sürü ürün bulursunuz. Bu markanın alt ürünleri alınmaz. Örn: SS 3,5,7 , Ap 3,5,7 gb.

Steelseries kalitesini aratmayacak bir sürü ürün bulursunuz. Bu markanın alt ürünleri alınmaz. Örn: SS 3,5,7 , Ap 3,5,7 gb.
Apex 7 alt ürün mü? Öneriniz var mı? SteelSeries'ı gerçekten SS olduğu için sevenlerdenim ama bu kadar parayı da çöpe atmak istemiyorum.

Evet bu aralar bayağı popülerleşti. Yakın zamanda zam alabilir gibi duruyor. Memnun edecektir sizi.
İnceleme videosu vardır mutlaka biraz bakayım.

Apex 7 alt ürün mü? Öneriniz var mı? SteelSeries'ı gerçekten SS olduğu için sevenlerdenim ama bu kadar parayı da çöpe atmak istemiyorum.
Evet. Benim gözlemlerime göre bu markada Pro'nun altındaki ürünleri alt ürün. Kimse benim fikrime katılmak zorunda değil tabii :D.
Ekteki görseli rtings sitesinden aldım. Bunu göz önünde bulundurun.

1663957978261.png

Önerim var ama siz TKL istemiyormuşsunuz. Üstteki XPG tam size göre gibi, inceleyin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı