yani ben lol,minecraft,valorant,gtaV fln oynuyorum tam klavyeye ihtiyacım yok. İnternette apex 7 yi övmüşler diye karar vermiştimAlınmaz.
![]()
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
Boyut %100 mü olmalı? TKL veya %65 olur mu?
Apex 7 çöp hocam, Steelseries bulaşmayın.yani ben lol,minecraft,valorant,gtaV fln oynuyorum tam klavyeye ihtiyacım yok. İnternette apex 7 yi övmüşler diye karar vermiştim
Tamamdır birinden fikir almak cidden içimi rahatlattı çok sağolun varolunApex 7 çöp hocam, Steelseries bulaşmayın.
Apex 7 alacağım bana önerir misiniz? Veya bu fiyata şunu al daha mantıklı diyebileceğiniz bir şey var mı? (bütçe bu klavyenin biraz üstüne çıkar)
Aklıma birşey takıldı şimdi üste arkadaşın önerdiği klavyeyi anladığım kadarıyla üretici harici bir başka satıcı satıyor ve bu ürünün servisi veya garantisi yok demek mi oluyor ?Hazir klavyelere bakmayın derim. Custom klavyeler çok daha iyi. Ben Apex Pro mini alacaktım ama Amazon'dan Akko 5075b plus V2 aldım gayet memnunum.
Aklıma bir şey takıldı şimdi üste arkadaşın önerdiği klavyeyi anladığım kadarıyla üretici harici bir başka satıcı satıyor ve bu ürünün servisi veya garantisi yok demek mi oluyor?
Var, Wraith garantisi altında. Çok iyi servisi var adamların.Aklıma birşey takıldı şimdi üste arkadaşın önerdiği klavyeyi anladığım kadarıyla üretici harici bir başka satıcı satıyor ve bu ürünün servisi veya garantisi yok demek mi oluyor ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.