CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.745 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Merhaba dostlar. Klavye alacağım (https://www.hepsiburada.com/steelse...anik-oyuncu-klavye-red-switch-pm-HB00000NAMDQ) Farklı klavye tavsiyesi istemiyorum. Sorum herhangi bir kronik sorunu var mı? Alınır mı?
Merhaba dostlar. Klavye alacağım (https://www.hepsiburada.com/steelse...anik-oyuncu-klavye-red-switch-pm-HB00000NAMDQ) Farklı klavye tavsiyesi istemiyorum. Sorum herhangi bir kronik sorunu var mı? Alınır mı?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 CALLIST0 dedi: Merhaba dostlar. Klavye alacağım (https://www.hepsiburada.com/steelse...anik-oyuncu-klavye-red-switch-pm-HB00000NAMDQ) Farklı klavye tavsiyesi istemiyorum. Sorum herhangi bir kronik sorunu var mı? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata önermiyoruz.
CALLIST0 dedi: Merhaba dostlar. Klavye alacağım (https://www.hepsiburada.com/steelse...anik-oyuncu-klavye-red-switch-pm-HB00000NAMDQ) Farklı klavye tavsiyesi istemiyorum. Sorum herhangi bir kronik sorunu var mı? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata önermiyoruz.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 Alınmaz.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.745 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 Hyuuga Neji dedi: Bu fiyata önermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Amazondan kuponla birlikte 2300 TL ye temin edebiliyorum. Güllaç dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden peki bir sorunu mu var?
Hyuuga Neji dedi: Bu fiyata önermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Amazondan kuponla birlikte 2300 TL ye temin edebiliyorum. Güllaç dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden peki bir sorunu mu var?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #5 CALLIST0 dedi: Amazondan kuponla birlikte 2300 TL ye temin edebiliyorum. Neden peki bir sorunu mu var? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre güzel değil.
CALLIST0 dedi: Amazondan kuponla birlikte 2300 TL ye temin edebiliyorum. Neden peki bir sorunu mu var? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre güzel değil.
A ata1122 Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i9 13900K,MSI GeForce RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB, Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #6 Bende apex 9 mini var onu tavsiye ederim bi bak.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #7 ata1122 dedi: Bende Apex 9 mini var onu tavsiye ederim bi bak. Genişletmek için tıkla... 2. el 1700 civarına bulunabilir. Sıfır hele hiç alınmaz.
ata1122 dedi: Bende Apex 9 mini var onu tavsiye ederim bi bak. Genişletmek için tıkla... 2. el 1700 civarına bulunabilir. Sıfır hele hiç alınmaz.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.745 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #8 Hyuuga Neji dedi: Fiyatına göre güzel değil. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an fiyat benim için mühim değil. Araştırdım herhangi bir kronik soruna rastlamadım. Bildiğiniz bir sorunu mevcut mu?
Hyuuga Neji dedi: Fiyatına göre güzel değil. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an fiyat benim için mühim değil. Araştırdım herhangi bir kronik soruna rastlamadım. Bildiğiniz bir sorunu mevcut mu?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #10 CALLIST0 dedi: Hocam şu an fiyat benim için mühim değil. Araştırdım herhangi bir kronik soruna rastlamadım. Bildiğiniz bir sorunu mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bizim demek istediğimiz şey fiyatı değil. Fiyatına göre performansı. Aynı fiyatta çok çok daha iyi klavyeler var.
CALLIST0 dedi: Hocam şu an fiyat benim için mühim değil. Araştırdım herhangi bir kronik soruna rastlamadım. Bildiğiniz bir sorunu mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bizim demek istediğimiz şey fiyatı değil. Fiyatına göre performansı. Aynı fiyatta çok çok daha iyi klavyeler var.