Hocam biliyorsunuzdur büyük ihtimalle ama genede söyleyeyim print tuşu ilede direkt ss alabilirsniz.Baslikta yazdigi gibi. Windows + Shift + s ile almak cok ugrastiriyor, penceresizde falan kullanirken almadigi oluyor, bazen calismiyor vs. baska bir yolu yok mudur?
Hocam klavyeye baksaydiniz keske once.Hocam biliyorsunuzdur büyük ihtimalle ama genede söyleyeyim print tuşu ilede direkt ss alabilirsniz.
Hocam şu ayarı aktifleştirip sonrasında print screen tuşu ile SS alabilirsin. Kombinasyon yapmana gerek yok.
Eki Görüntüle 2598513
Görsellere bakmamıştım ve kısaltmayı bilmiyordum hocam. %100 klavye diyince direkt yapıştırdım kusura bakmayın. Hotkey vs. kullanabilirsiniz, Ins tuşu yerine atayabilirsiniz belki kombinasyonu.TKL = tenkeyless yerine geciyor hocam. Yok yani o tus.
Steelseries uygulamasi uzerinden yapmayi bulamadim, windows uzerinden ya da uygulamayla yapmanin bir yolu var midir?Görsellere bakmamıştım ve kısaltmayı bilmiyordum hocam. %100 klavye diyince direkt yapıştırdım kusura bakmayın. Hotkey vs. kullanabilirsiniz, Ins tuşu yerine atayabilirsiniz belki kombinasyonu.
SteelSeries Apex 3 TKL "PrtSc" tuşu yok Bu konuda uygulama üstünden yapılışı göstermişler sanırım.Steelseries uygulamasi uzerinden yapmayi bulamadim, windows uzerinden ya da uygulamayla yapmanin bir yolu var midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.