Apex 7 vs K70 Pro RGB vs G 512 vs TUF K3

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu 4 klavye arasında kaldım. Diyeceksiniz ki bunların hepsi farklı bütçede sen önce bütçene karar ver. Bütçeyi zorlarsam en pahalı olan Apex 7 de alabilirim ancak burada konu klavyenin o parayı edip etmediği. Sizce SteelSeries Apex 7 mi alayım yoksa Corsair K70 RGB Pro mu yoksa? (bu klavyenin seçenekler arasına girme sebebi brown swich olması) G512 alırsam Letgodan'da G513 bilek desteği alacağım 250TL'ye onunla beraber kullanacağım. Ya da işini görür derseniz TUF K3 alıp geçmek var. Sizce hangisini almalıyım?

Ben zamanında tercihimi K3'ten yana kullandım. Uzun süredir memnunum.

Dostum Apex 7 kullanıcısıyım. Klavye çok başarılı bir klavye. Aydınlatması efsane diyebilirim ama 3500 4000 TL edeceğini düşünmüyorum. Zamanında M750TKL değişiminden üstüne 350 400 TL para vererek aldım. Bir klavyenin 3500 4000TL edeceğini düşünmüyorum. İkinci eline yönelip 2500 2000 TL civarına yakalarsan kaçırma.

Bütçeni, numpadsiz ve numpadli ne boyutta tercih ettiğini söylersen daha iyi olur. Türkiye'de hiçbir klavye bu fiyatı hak etmiyor. Cherry MX alınmaz bile bu fiyata. Apex 7 neyse o kaliteli fakat yine hak etmiyor. GX switch ise kronik sorunlu, tercih edilmemeli.

Hocam aralarında benim tercihim Corsair K70 RGB Pro olurdu, çok uzun ömürlü sağlam klavyeler yapıyorlar açıkçası gözüm kapalı tercih ederdim.

Dediğim gibi belli bir bütçem yok parasını hakeden klavyeyi almaktan yanayım eğer g512nin swichlerde kronikse geriye k70 - apex 7 - ve Tuf k3 olarak 3 seçenek kalıyor sizce hangisini tercih etmeliyim? 2.el düşünmüyorum k70 ile apex 7 3700 tl k3 ise 1700.

TUF k3 geri ödeme varsa alınabilir, ortalama bir klavye ama tercih etmem. Uzun ömür açısından apex 7 oldukça dayanıklıdır ve supportları da genelde yardımcı olur ve hızlı çalışırlar.

TUF k3 geri ödeme varsa alınabilir, ortalama bir klavye ama tercih etmem. Uzun ömür açısından apex 7 oldukça dayanıklıdır ve supportları da genelde yardımcı olur ve hızlı çalışırlar.
Yok ben aldığımı senelerce kullanacağım beğenmeyip iade etmek vs. istemiyorum.

İade için değil zaten herhangi bir sorun çıkarsa diye. Benim önerim Apex 7 olur çünkü diğerini bilmiyorum pek.
K3 alırsam gaming gen tr üzerinden alacağım ordada geri ödeme varmıdır bilmiyorum ancak öyle bir şey yazmıyordu. Şuanda bu 3 klavye arasında kaldım. İyice karasızlaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…