ayberk123717
Hectopat
Hocam mis gibi klavye hiç kurcalamayın bence.
Ha tabi kullanım amacınıza uymuyorsa satın hocam, garip bir kar olur tabi alıcı çıkarsa.Satıp TKL klavye almayı düşünüyorum F4 tuşları falan yok sıkıntı cikariyor.
Hocam yazılımı güncelleyin ve pro mini gelmiş size kutu için bir şey diyemiyorum tuhaf bir durum.Satıp TKL klavye almayı düşünüyorum F4 tuşları falan yok sıkıntı cikariyor.
Peki kutuda neden 9mini yazıyor. Ürünün çakma veya herhangi bir sorun olma olasılığı varmdir? Ya da mini pro olduğunu dusunuyormusunuz?
Peki kutuda neden 9mini yazıyor. Ürünün çakma veya herhangi bir sorun olma olasılığı varmdir? Ya da mini pro olduğunu dusunuyormusunuz?
Peki kutuda neden 9mini yazıyor. Ürünün çakma veya herhangi bir sorun olma olasılığı varmdir? Ya da mini Pro olduğunu dusunuyor musunuz?
Çakma olamaz olsa yazılım görmez zaten siz nereden aldınız ürünü bende alayım bari.Peki kutuda neden 9mini yazıyor. Ürünün çakma veya herhangi bir sorun olma olasılığı varmdir? Ya da mini Pro olduğunu dusunuyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.