R roymakaay Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 114 26 Şubat 2024 #1 Logitech G915 TKL LIGHTSPEED Kablosuz RGB Klavye LIGHTSPEED Kablosuz, sayısal tuş takımsız kompakt tasarım, düşük profilli GL tuş, kaliteli alüminyum üst kasa, LIGHTSYNC RGB ve uzun pil ömrüne sahip G915 TKL www.logitechg.com Apex 9 TKL | Optik değiştirilebilir anahtarlarla oyun klavyesi Akıcı bir TKL şekil faktörü ve %33 daha hızlı etkinleştirme ile kişiselleştirilmiş OptiPoint optik anahtarla ışık hızında oyun oynayın. tr.steelseries.com Valorant oynuyorum hangisi daha mantıklı?
Logitech G915 TKL LIGHTSPEED Kablosuz RGB Klavye LIGHTSPEED Kablosuz, sayısal tuş takımsız kompakt tasarım, düşük profilli GL tuş, kaliteli alüminyum üst kasa, LIGHTSYNC RGB ve uzun pil ömrüne sahip G915 TKL www.logitechg.com Apex 9 TKL | Optik değiştirilebilir anahtarlarla oyun klavyesi Akıcı bir TKL şekil faktörü ve %33 daha hızlı etkinleştirme ile kişiselleştirilmiş OptiPoint optik anahtarla ışık hızında oyun oynayın. tr.steelseries.com Valorant oynuyorum hangisi daha mantıklı?
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 917 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 26 Şubat 2024 #2 Logitech kullanmadım o yüzden yorum yapmayacağım ama Apex 9 TKL kullanıyorum aktif olarak 5 aydır çok memnunum tavsiye ederim.
Logitech kullanmadım o yüzden yorum yapmayacağım ama Apex 9 TKL kullanıyorum aktif olarak 5 aydır çok memnunum tavsiye ederim.