Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #1 Selam arkadaşlar Apex Legends oynuyordum sıcaklık değerleri gözüme takıldı 70 75 bazen 80 oluyor derecesi bunlar normal değerler midir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Selam arkadaşlar Apex Legends oynuyordum sıcaklık değerleri gözüme takıldı 70 75 bazen 80 oluyor derecesi bunlar normal değerler midir?
ahmetfdemirel Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 483 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Ağustos 2021 #2 Ekran kartının kaç fanı var?
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #3 ahmetfdemirel dedi: Ekran kartının kaç fanı var? Genişletmek için tıkla... 2 ahmetfdemirel dedi: Ekran kartının kaç fanı var? Genişletmek için tıkla... Galax 2060s ekran kartım
ahmetfdemirel dedi: Ekran kartının kaç fanı var? Genişletmek için tıkla... 2 ahmetfdemirel dedi: Ekran kartının kaç fanı var? Genişletmek için tıkla... Galax 2060s ekran kartım
onurbayrak123 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 Normal. Apex baya yoruyor kartı. Bir de havalar aşırı ısındı onun da etkisi var. 10 derece farkediyor bende de havadan dolayı
Normal. Apex baya yoruyor kartı. Bir de havalar aşırı ısındı onun da etkisi var. 10 derece farkediyor bende de havadan dolayı
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #5 onurbayrak123 dedi: Normal. Apex baya yoruyor kartı. Bir de havalar aşırı ısındı onun da etkisi var. 10 derece farkediyor bende de havadan dolayı Genişletmek için tıkla... Sağol dostum şüphelenmem gereken bir şey var mı
onurbayrak123 dedi: Normal. Apex baya yoruyor kartı. Bir de havalar aşırı ısındı onun da etkisi var. 10 derece farkediyor bende de havadan dolayı Genişletmek için tıkla... Sağol dostum şüphelenmem gereken bir şey var mı
J Joocagri Zeptopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #6 Bende de Apex'de çok sıcak oluyor. Yorucu bir oyun sanırım. Şüphelenmeniz gereken bir şey yok bence. İyi oyunlar, iyi forumlar.
Bende de Apex'de çok sıcak oluyor. Yorucu bir oyun sanırım. Şüphelenmeniz gereken bir şey yok bence. İyi oyunlar, iyi forumlar.
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #7 Joocagri dedi: Bende de Apex'de çok sıcak oluyor. Yorucu bir oyun sanırım. Şüphelenmeniz gereken bir şey yok bence. İyi oyunlar, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim iyi günler.
Joocagri dedi: Bende de Apex'de çok sıcak oluyor. Yorucu bir oyun sanırım. Şüphelenmeniz gereken bir şey yok bence. İyi oyunlar, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim iyi günler.