Apex Legends 35 megabit internet ile 100 MS normal mi?

kelesimo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vodafone fiber 35 megabit kotasız internet kullanıyorum. Pingim 95 100 değişiyor. 100 ms le oynamak var 10 15 le oynamak var tek care 100 megabit internete geçmek mi? Aldığım ms değeri yüksek değil mi ben daha düşük beklerdim.(Omen 15 5800H 16 GB Dual Channel RAM RTX 3060 kullanıyorum eğer önemliyse.)

MBPS ile ms aynı şey değil hocam speedtest sonuçlarına baktınız mı ?

Gigabit ile CS'de 40-60 ping alıyorum sunucunun uzaklığından kaynaklanıyor. Wi-Fi kullanıyorsanız kabloyla bağlanın.

Biliyorum hocam aynı değil hızım 35 megabit diyorum 35 ms versin demiyorum fiber 35 le daha iyi ping almam gerekmiyor mu diye soruyorum ya da ping düşürme yolu varsa rica ediyorum Speedtest'te 35'in 32 33 cekiyor sorun yok

Biliyorum hocam aynı değil hızım 35 megabit diyorum 35 ms versin demiyorum fiber 35 le daha iyi ping almam gerekmiyor mu diye soruyorum ya da ping düşürme yolu varsa rica ediyorum Speedtest'te 35'in 32 33 cekiyor sorun yok
Speedtestte ms kaç yazıyor ?

Apex'in Türkiye için sunucusu bulunmuyor. Ping değerleriniz normal. Bende ortalama 80 110 ping alıyordum.

Gigabit ile CS'de 40-60 ping alıyorum sunucunun uzaklığından kaynaklanıyor. Wi-Fi kullanıyorsanız kabloyla bağlanın.

Kabloda da aynı değerler Wi-Fi'den kablo gücünde çekiyorum interneti. 100 bana fazla geldi bir ayarı VS bir yolu olmalı şu pingden adam vuramadigim oluyor.

Apex'in Türkiye için sunucusu bulunmuyor. Ping değerleriniz normal. Bende ortalama 80 110 ping alıyordum.
Sizin hız nedir?

Oynayabildigini gördükçe bayağı tatminkar eden bir Battle Royal oyunu. Kaç kere sildim yükledim hatırlamıyorum. Sanırım 100 mslerde sürünmeye devam. Türkiye'ye sunucu açmalarını yüce Allah'dan niyaz ediyorum

Speedtestte ms kaç yazıyor ?

Yeni geldim eve anca test yapabildim

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    40,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

Hocam ms değeriniz yüksek.

Benim değerlerim böyle sizin değerlerinizde bir sorun var ISS'niz ile görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…