Çözüldü Apex Legends açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 11

Askimm

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
1650
İşlemci
16
Merhaba, dün Steam'den Apex Legends girmek istedim ama giremedim. Oynaya basıyorum 10 saniye falan duruyor Easy Anti-Cheat ekranı geliyor sonra orası kapanıyor. 5 saniye sonra oyun kendiliğinden duruyor.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-29_114351972.png
    resim_2022-07-29_114351972.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 393
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Aşağıda ki linkteki programı indiriyorsun
https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns
Programı Autoruns64'ü açtıktan sonra "Drivers" sekmesi altında
Kırmızı işaretli olanın (Görselde ki gibi) dosya komunu bulup olduğu klasörden kesip oyuna girmeden önce başka klasöre yönlendirmen lazım. Oyundan çıktıktan sonra eski şekilde olması gereken yere koyman gerekiyor.
Aslında bu bir önceki yöntemle aynı gibi Easy Anti-Cheat'e takıldığı için bu dosya ya da dosyalar oyuna giriş yapamıyoruz.
Peki kapandığı zaman görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor mu?

Şöyle anlatayım oyna ya basıyorum.
Easy Anti-Cheat açılıyor sonra kapanıyor o sırada oyun çalışıyor diye gözüküyor ve görev yöneticisinde arka plan işlemlerinde Apex Legends gözüküyor. Sonra kendisi oyunu kapatıyor o sırada arka plan işlemlerinden de gidiyor.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-29_145209012.png
    resim_2022-07-29_145209012.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 154
Oyun gelen güncellemeden sonra bozuldu Origin üzerinden açınca da aynı easy-anticheat yüklendikten sonra pencere gelip otomatik kapatıyor. Hiçbir yerde çözümü şuanlık yok. Dosya bütünlüğü doğrulattım, başlatma seçeneklerinde ki kodları sildim düzelmedi.

Oyun gelen güncellemeden sonra bozuldu Origin üzerinden açınca da aynı Easy Anti-Cheat yüklendikten sonra pencere gelip otomatik kapatıyor. Hiçbir yerde çözümü şu anlık yok. Dosya bütünlüğü doğrulattım, başlatma seçeneklerinde ki kodları sildim düzelmedi.

Teşekkür ederim en azından içim rahatladı kendi PC m de bir şey yokmuş şükür 😊😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı