Apex legends AMD güncellemesi sonrası FPS düşüşü

Eray1978

Decapat
Apex Legends oynuyordum AMD driver güncellemesi geldi, güncelledim. Oyun 144fps den 55 40'lara düştü nasıl çözebilirim? Eski sürücüye geri döndüm ama düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU üzerinden temiz yükleme yapın, yine düzelmiyorsa Driverla alakalı değil demek ki. Ne kadar alıştık AMD'ye kara çalmaya :D

DDU üzerinden temiz yükleme yapın, yine düzelmiyorsa driverla alakalı değil demek ki. Ne kadar alıştık AMD'ye kara çalmaya :D

Son günlerde karalama kampanyası var zaten AMD'yi dış minnaklar bitirmeye çalışıyor sallamayan kalmadı :D 130'dan 55'e düşen FPS de AMD'nin sucuysa gerçekten bende kartımı satıp NVIDIA geçeceğim bugün :D
Ddu ile silip eski sürücüye dönüş yapın. Yine düzelmiyorsa ki öyle bir guncelleme bu kadar performans düşürmez başka bir şey var haberiniz olsun.

Son günlerde karalama kampanyası var zaten AMD'yi dış minnaklar bitirmeye çalışıyor sallamayan kalmadı :D 130'dan 55'e düşen FPS de AMD'nin sucuysa gerçekten bende kartımı satıp NVIDIA geçeceğim bugün :D
Ddu ile silip eski sürücüye dönüş yapın. Yine düzelmiyorsa ki öyle bir guncelleme bu kadar performans düşürmez başka bir şey var haberiniz olsun.
Hocam zaten benimde anlamadığım konu bu. 5-10 FPS farketsin hadi 20 farketsin 130'dan 55'e nasıl FPS düşebilir driver güncellemesi ile :D Arkadaş ya oyun ayarlarıyla oynadı yada başka bir sorunu var farkında değil.

Hocam zaten benim de anlamadığım konu bu. 5-10 FPS fark etsin hadi 20 fark etsin 130'dan 55'e nasıl FPS düşebilir driver güncellemesi ile :D arkadaş ya oyun ayarlarıyla oynadı ya da başka bir sorunu var farkında değil.

Baya bir driver güncellemesi yaptım bu hale geldi eski sürüme geçince düzeldi.

Baya bir driver güncellemesi yaptım bu hale geldi eski sürüme geçince düzeldi.
Ben de eski sürüme geçince aynı sorun çözüldü. AMD büyük ölçüde yazılım yönünde ilerledi buna katılıyorum ama sürümler arası performans farkı çok büyük olmaya başladı. +200 üzerindeki FPS sizin de dediğiniz gibi 70 altına düşmemeli. Hiçbir güncellemede olmaması gerekiyor ki kaldı ki güncelliyorsun iyi yönde olsun. Sağlam sürüm yazılım kullanmaya devam. Güncelleme falan atmıyorum :swh

Ben de eski sürüme geçince aynı sorun çözüldü. AMD büyük ölçüde yazılım yönünde ilerledi buna katılıyorum ama sürümler arası performans farkı çok büyük olmaya başladı. +200 üzerindeki FPS sizin de dediğiniz gibi 70 altına düşmemeli. Hiçbir güncellemede olmaması gerekiyor ki kaldı ki güncelliyorsun iyi yönde olsun. Sağlam sürüm yazılım kullanmaya devam. Güncelleme falan atmıyorum: Swh.

Artık bende güncelleme falan yapmam.

Apex Legends oynuyordum AMD driver güncellemesi geldi, güncelledim. Oyun 144fps den 55 40'lara düştü nasıl çözebilirim? Eski sürücüye geri döndüm ama düzelmedi.
Reis shader ultradan düşür bende de aynı sorun var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı