Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #1 Ya oyunun antrenmanını geçemedim bir türlü. Switch weapons diyor fakat açılmamış daha görev. Nasıl geçeceğim ben bu görevi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2021
Ya oyunun antrenmanını geçemedim bir türlü. Switch weapons diyor fakat açılmamış daha görev. Nasıl geçeceğim ben bu görevi?
Çözüm Joshua Graham 4 Ağustos 2021 Böyle. Görüntüyü atamıyorum. Fakat karenin içinde çapraz çizgi var işte. Tuş atamamış oyun. Atayınca düzeldi.
Böyle. Görüntüyü atamıyorum. Fakat karenin içinde çapraz çizgi var işte. Tuş atamamış oyun. Atayınca düzeldi.
Dutch Van Der Lindee Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #2 Arkadan silah seçin veya 1-2'yi kullanarak silahı değişin. Çok kolay bir yer zaten orası. Artı 0 Eksi
KS KS Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #3 Dutch Van Der Lindee dedi: Arkadan silah seçin veya 1-2'yi kullanarak silahı değişin. Çok kolay bir yer zaten orası. Genişletmek için tıkla... Hocam görev açılmadı kaldı öyle yapcam yapamıyorum. Kabul etmiyor. SS atıyorum 1 dakikaya. Artı 0 Eksi
Dutch Van Der Lindee dedi: Arkadan silah seçin veya 1-2'yi kullanarak silahı değişin. Çok kolay bir yer zaten orası. Genişletmek için tıkla... Hocam görev açılmadı kaldı öyle yapcam yapamıyorum. Kabul etmiyor. SS atıyorum 1 dakikaya.
Dutch Van Der Lindee Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #4 Joshua Graham dedi: Hocam görev açılmadı kaldı öyle yapacağım yapamıyorum. Kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Alr F4 çekip tekrar oyuna girin, öyle olmaması lazım. 3-4 kere farklı hesaplardan yaptım antrenmanı gayet açık ve güzeldi. Artı 0 Eksi
Joshua Graham dedi: Hocam görev açılmadı kaldı öyle yapacağım yapamıyorum. Kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Alr F4 çekip tekrar oyuna girin, öyle olmaması lazım. 3-4 kere farklı hesaplardan yaptım antrenmanı gayet açık ve güzeldi.
KS KS Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #5 Böyle. Görüntüyü atamıyorum. Fakat karenin içinde çapraz çizgi var işte. Tuş atamamış oyun. Atayınca düzeldi. Son düzenleme: 4 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Böyle. Görüntüyü atamıyorum. Fakat karenin içinde çapraz çizgi var işte. Tuş atamamış oyun. Atayınca düzeldi.