WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 16 Şubat 2019 #1 Daha dün gece girdiğimde EasyAntiCheat hata verdi sonra birkaç kez deneyince düzeldi ve gece oynadım, sabah kalktığımda oyuna gireyim dedim ve ban yemişim. Bunu nasıl çöze bilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Daha dün gece girdiğimde EasyAntiCheat hata verdi sonra birkaç kez deneyince düzeldi ve gece oynadım, sabah kalktığımda oyuna gireyim dedim ve ban yemişim. Bunu nasıl çöze bilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 16 Şubat 2019 #2 EasyAntiCheat boşa hata vermemiş demekki. Hata verdiği uygulamayı kapatsaydın keşke. Artı 0 Eksi
KS KS WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 16 Şubat 2019 #3 Ekrana hiçbir uyarı gelmedi ki kapatsam EasyAntiCheat direk kapandı. Artı 0 Eksi
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Şubat 2019 #4 Sınırsız yedin herhalde süre belirtmediğine göre. Artı 0 Eksi
KS KS WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 16 Şubat 2019 #5 Jira dedi: Sınırsız yedin herhalde süre belirtmediğine göre. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Jira dedi: Sınırsız yedin herhalde süre belirtmediğine göre. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Şubat 2019 #6 Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende CSGO oyunundam boşuna VAC ban yediğimi sanmıştım. Yeniden başlayınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende CSGO oyunundam boşuna VAC ban yediğimi sanmıştım. Yeniden başlayınca düzeldi.
KS KS WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 16 Şubat 2019 #7 Ribozom dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende CSGO oyunundam boşuna VAC ban yediğimi sanmıştım. Yeniden başlayınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Ribozom dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende CSGO oyunundam boşuna VAC ban yediğimi sanmıştım. Yeniden başlayınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Gene aynı hatayı verdi oyuna girmeye korkuyorum. @Jira Son düzenleme: 26 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Ribozom dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende CSGO oyunundam boşuna VAC ban yediğimi sanmıştım. Yeniden başlayınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Ribozom dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende CSGO oyunundam boşuna VAC ban yediğimi sanmıştım. Yeniden başlayınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Gene aynı hatayı verdi oyuna girmeye korkuyorum. @Jira