Rocqer Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #1 Böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim?
Çözüm Rocqer 25 Temmuz 2020 Max Caulfield dedi: O zaman hata raporu göndermeyi deneyin, benden bu kadar. Yahut Origin'den oyun dosyalarını doğrulamayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format attım. Sorunum çözüldü, teşekkürler.
Max Caulfield dedi: O zaman hata raporu göndermeyi deneyin, benden bu kadar. Yahut Origin'den oyun dosyalarını doğrulamayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format attım. Sorunum çözüldü, teşekkürler.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 24 Temmuz 2020 #2 Easy Anti Cheat'in dosya konumuna gelip daire içindeki dosyaya basın. Apex Legends'ı seçip kurulum yapın. Artı 0 Eksi
Easy Anti Cheat'in dosya konumuna gelip daire içindeki dosyaya basın. Apex Legends'ı seçip kurulum yapın.
KS KS Rocqer Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #3 Max Caulfield dedi: Easy Anti Cheat'in dosya konumuna gelip daire içindeki dosyaya basın. Apex Legends'ı seçip kurulum yapın. Yaptım fakat şimdide bu cıkıyor Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 2222.PNG 31,8 KB · Görüntüleme: 136 Artı 0 Eksi
Max Caulfield dedi: Easy Anti Cheat'in dosya konumuna gelip daire içindeki dosyaya basın. Apex Legends'ı seçip kurulum yapın. Yaptım fakat şimdide bu cıkıyor Genişletmek için tıkla...
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 24 Temmuz 2020 #4 O zaman hata raporu göndermeyi deneyin, benden bu kadar. Yahut Origin'den oyun dosyalarını doğrulamayı da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
O zaman hata raporu göndermeyi deneyin, benden bu kadar. Yahut Origin'den oyun dosyalarını doğrulamayı da deneyebilirsiniz.
KS KS Rocqer Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #5 Max Caulfield dedi: O zaman hata raporu göndermeyi deneyin, benden bu kadar. Yahut Origin'den oyun dosyalarını doğrulamayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format attım. Sorunum çözüldü, teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Max Caulfield dedi: O zaman hata raporu göndermeyi deneyin, benden bu kadar. Yahut Origin'den oyun dosyalarını doğrulamayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format attım. Sorunum çözüldü, teşekkürler.