noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.768 Çözümler 7 20 Ocak 2022 #1 Fotoğraftaki gibi Başlatma hatası veriyor nasıl çözebilirim? Oyun Steam'den.
Çözüm noclip 26 Ocak 2022 Sorun VPN ile çözülüyor. Güvenli interneti kapatarak da sorunu çözebilirsiniz.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #2 Oyun güncelleme hatası vermiş. İnternet bağlantınla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Fakat kolay yöntem dosya doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Oyun güncelleme hatası vermiş. İnternet bağlantınla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Fakat kolay yöntem dosya doğrulamayı denediniz mi?
T tunahankarayel Yoctopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #3 Merhabalar, yukarıda cevap vermiş olduğunuz arkadaş ile aynı sorunu alıyorum her şeyi denedim ama bir sonuca ulaşamadım eğer bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinir teşekkürler. Artı 0 Eksi
Merhabalar, yukarıda cevap vermiş olduğunuz arkadaş ile aynı sorunu alıyorum her şeyi denedim ama bir sonuca ulaşamadım eğer bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinir teşekkürler.
KS KS noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.768 Çözümler 7 26 Ocak 2022 #4 Sorun VPN ile çözülüyor. Güvenli interneti kapatarak da sorunu çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm