Apex Legends berbat spray ve aim

Tavsiyenize uyacağım. Arkadaşım Octane bense Wraith Loba karışık oynuyorum takım oyunu hakkında önerileriniz var mı?

Tavsiyenize uyacağım. Arkadaşım Octane bense Wraith loba karışık oynuyorum takım oyunu hakkında önerileriniz var mı?

Her karakterin kendi arasında komboları vardır. Sana burada anlatayım. Belki başka insanlarada yararlı olur.

Hocam Apex Legends Oynarken Hiç kasıyor mu??
Geforce Nowda oynuyorum bazen anlık felaket kasıyor ve atıyor bazen düzeliyor, ama stabil gittiği zamanlarda görüntü kalitesi berbat oluyor ama kasmıyor.
Her karakterin kendi arasında komboları vardır. Sana burada anlatayım. Belki başka insanlarada yararlı olur.
Loot açısından sıkıntı çekmemek için daha çok Loba oynuyorum Octane Loba combosu önerebilir misiniz?

Apex'te kullandığınız ayarları atın bi internetinizin yeterli olduğunu düşünüyorsanız. Ona göre bir kaç ayar önereyim. Ayar yapmadığımda bende de aşırı kötü gözüküyor oyun.

Olympus mapinde önerebileceğiniz bir nokta var mı? Ben arkadaşımla hep Fight Nighta atlıyorum.
Hocam mapi çok iyi bilmiyorum maalesef kusura bakmayın.Ama tam mapin ortasında büyük bir bina var oraya genellikle 5 squad atlıyor en az.Oraya kesinlikle atlayın derim.
Hocam bu comboyu yapabilirsiniz.Biz arkadaşımla yapıyorduk octane oynayan taraf olduğum için çok iyi oluyor .Lobanın ultisinden sınırsız mermi alabildiğiniz için bence çok faydalı hem de hızlı geliyor ultisi.

Apex'te kullandığınız ayarları atın bi internetinizin yeterli olduğunu düşünüyorsanız. Ona göre bir kaç ayar önereyim. Ayar yapmadığımda bende de aşırı kötü gözüküyor oyun.
Geforce Nowda olduğu için atamıyorum ama hiç ellemedim ayarları sadece field of wiewi 100e çektim 1280x800 Ultra high texture gerisi düşük yanlış hatırlamıyorsam.
Bizde öyle yapıyoruz ilk fightın ardından direkt ulti basıp toparlanıyoruz.

Geforce NOW'da olduğu için atamıyorum ama hiç ellemedim ayarları sadece field of wiewi 100e çektim 1280x800 Ultra high texture gerisi düşük yanlış hatırlamıyorsam.
Adaptive Resolution Target FPS gibi bir ayar var. Muhtemelen 80'dir. Onu 0 yapın.

aimlabda spray gelistiremessin en guzeli oyun icinde gelistirmen apexin cok guzelde egitim haritasi var daha ne istiyorsun
Adaptive resolution target FPS gibi bir ayar var. Muhtemelen 80'dir. Onu 0 yapın.

Onu 0 yaptığın zaman ekranı bile göremessin 60p falan oluyor. Ben 50 yapınca pixelleri sayıyorum.

Apexte öyle spray olayı diğer oyunları gibi pek yok. Yapman gereken sadece oyunu oynamak. 30 levelsin en yoğun yerlere atla sürekli çatışmaya girmeye çalış, kaçarak oynama. 100 levellere geldiğinde farkediceksin daha iyi oynadığı. Kayarken vurmaya fln çalış. Fight anında bile mobilitesi hızlı oyun. Oynayarak geliştiriceksin zaten kendini. Firing rangede bu levellerde çok zaman kaybetmeni önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…