Apex Legends şu an güncel levelim 500 ve Max gördüğüm lig elmas. Sana söyleyebileceğim şeyler ise Aim Lab'a falan gerek yok. Silah efektifleri CS:GO ve Valorant'a göre çok bağımsız. Yüksek liglerlerde body shoot atan çok az oyuncu var sürekli HS çalışan insanlar var. Sprey denen şey oyunda zaten yok denecek gibi bir şey. Ve asla oyunda şu silah çok iyi hep bunu oynamalıyım kafasına girme. Oyunda gördüğün her silah ama her silah birbiriyle yarışır. Evet P2020 bile çok kaliteli bir silahtır ki plat eloda ikincilim olarak az kullanmadım P2020'yi. Oyundaki en temel unsur takım atkafaşlarınla aynı adama kitlenebilmek. TF esnasında aynı adamı kitlenip düşürüp back atarsanız bir Shield ile bile dönseniz 2. adam sizi zorlamaz. Verebileceğim öğütler bu kadar. Fazla detaya inemedim. Eğer gerçekten oynamak istiyorsan özelden daha detaylı yardımcı olabilirim.
Geforce Nowda oynuyorum bazen anlık felaket kasıyor ve atıyor bazen düzeliyor, ama stabil gittiği zamanlarda görüntü kalitesi berbat oluyor ama kasmıyor.
Apex'te kullandığınız ayarları atın bi internetinizin yeterli olduğunu düşünüyorsanız. Ona göre bir kaç ayar önereyim. Ayar yapmadığımda bende de aşırı kötü gözüküyor oyun.
Hocam mapi çok iyi bilmiyorum maalesef kusura bakmayın.Ama tam mapin ortasında büyük bir bina var oraya genellikle 5 squad atlıyor en az.Oraya kesinlikle atlayın derim.
Geforce Nowda oynuyorum bazen anlık felaket kasıyor ve atıyor bazen düzeliyor, ama stabil gittiği zamanlarda görüntü kalitesi berbat oluyor ama kasmıyor.
Loot açısından sıkıntı çekmemek için daha çok Loba oynuyorum Octane Loba combosu önerebilir misiniz?
Hocam bu comboyu yapabilirsiniz.Biz arkadaşımla yapıyorduk octane oynayan taraf olduğum için çok iyi oluyor .Lobanın ultisinden sınırsız mermi alabildiğiniz için bence çok faydalı hem de hızlı geliyor ultisi.
Apex'te kullandığınız ayarları atın bi internetinizin yeterli olduğunu düşünüyorsanız. Ona göre bir kaç ayar önereyim. Ayar yapmadığımda bende de aşırı kötü gözüküyor oyun.
Geforce Nowda olduğu için atamıyorum ama hiç ellemedim ayarları sadece field of wiewi 100e çektim 1280x800 Ultra high texture gerisi düşük yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam mapi çok iyi bilmiyorum maalesef kusura bakmayın.Ama tam mapin ortasında büyük bir bina var oraya genellikle 5 squad atlıyor en az.Oraya kesinlikle atlayın derim.
Hocam bu comboyu yapabilirsiniz.Biz arkadaşımla yapıyorduk octane oynayan taraf olduğum için çok iyi oluyor .Lobanın ultisinden sınırsız mermi alabildiğiniz için bence çok faydalı hem de hızlı geliyor ultisi.
Geforce NOW'da olduğu için atamıyorum ama hiç ellemedim ayarları sadece field of wiewi 100e çektim 1280x800 Ultra high texture gerisi düşük yanlış hatırlamıyorsam.
Apexte öyle spray olayı diğer oyunları gibi pek yok. Yapman gereken sadece oyunu oynamak. 30 levelsin en yoğun yerlere atla sürekli çatışmaya girmeye çalış, kaçarak oynama. 100 levellere geldiğinde farkediceksin daha iyi oynadığı. Kayarken vurmaya fln çalış. Fight anında bile mobilitesi hızlı oyun. Oynayarak geliştiriceksin zaten kendini. Firing rangede bu levellerde çok zaman kaybetmeni önermiyorum.