Çözüm Apex Legends CPU does not have POPCNT hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: PHANTEKS White Eclipse P400A
Güç kaynağı: FSP 600W 80+ Psu
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6600XT
Anakart: Gigabyte b450 SH2
Ram: Corsair Vengeance 2x8 3000mhz
SSD: Kingston Kc3000 1TB
Dün Apex Legends yükledim Origin'den ancak oyunu çalıştır dediğimde ekranıma Easy Anti Cheat geliyor ama oyun açılmıyor. Videosunun linkini koyuyorum. Origin'i ve oyunu silip yükledim onarmayı da denedim. Teşekkürler.

Video Linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ ayarlarından tut windows defenderın her şeyi kapalı. Bu oyun için bi de Windows 10 yükledim ya Neyse artık update felan gelse bari.

Saçma gelebilir ama anakartınızın Led ışıklarını kapatın. Ben de Asus'un Aura Sync programını kullanarak anakartın Ledlerini kapatmıştım ve o sayede Easy Anti Cheat kullanan oyunlara girebiliyordum. Biraz saçma geldiğinin farkındayım ama bende bir yerde okumuştum zamanında Anti Cheat kullanan oyunlara giremeyince.

Cloud Sync'i kapattıktan sonra görev yöneticisinden Lightning Service'i kapatmayı deneyin. Dün akşam bunları yaparak oyuna giriş yaptım. Umarım işe yarar

Büyük ihtimalle CPU eski olduğu için açılmıyor. Dün internet kafeye gittim millet PUBG, Fortnite falan oynuyordu. Bende Apex yüklemeye başladım. Aynı sorun internet cafede de başıma geldi. Bu sorun daha ne kadar devam edecek acaba?

Bende de oyunun ses çıkışına ulaşması gerekiyor. Izin veriyor musunuz? gibi bir soru soruyor ve onaylayana kadar açmıyordu. (Soruyu Kaspersky Internet Security üzerinden onayladım.) Onayladıktan sonra açıldı.

Oyun, muhtemelen ses cihazlarının özel bir iznini istiyor ve açılmakta zorluk yaşanıyor. Ben sistem diskine değil de diğer diske kurdum diye de bu izini sormuş olabilir. Eğer sistem diskine kurmadıysanız, oraya kurmayı deneyin arkadaşlar.

Evet, doğru. Oyunun eski nesil işlemcilere desteği yok. (Xeon, Quad-Core veya AMD'nin eski nesil işlemcileri gibi.)

Ben Xeon E5450 kullanıyorum ve Titanfall 2'yi oynayabiliyordum. Aynı destek keşke Apex'te de olsa.

EA yetkilisi forumunda, AMD Phenom işlemci kullanan bir arkadaşa şunu yazmış yorum olarak. Bu demek oluyor ki aynı şey bizim içinde geçerli. Destek getirmeyecekler muhtemelen.

Hocam merhabalar aynı sorunu yaşamaktayım, sorunu çözdünüz mü? Yardımcı olur musunuz? Acayip şekilde oynamak istiyorum ama maalesef giremiyorum, oyun tepki vermiyor.

Hocam merhabalar aynı sorunu yaşamaktayım,sorunu çözdünüz mü? Yardımcı olur musunuz? Acayip şekilde oynamak istiyorum ama malesef giremiyorum,oyun tepki vermiyor
Bizde giremiyoruz. Bende baya bir oynamak istiyorum ama malesef
Bendede Xeon E5450 var. Bence EA in yaptığı saçmalıktan başka bir şey değil.

Dediğin olabilir hocam 3 sistemde de çalışmadı sistemlerde sırası ile:

E5450
E5450
X5460

Xeon işlemciler bulunmakta.

Bizde giremiyoruz. Bende baya bir oynamak istiyorum ama malesef

Bendede Xeon E5450 var. Bence EA in yaptığı saçmalıktan başka bir şey değil.

Bende de E5450 var tam bir saçmalık yıl 2019 olmuş yaptıkları olaya bak.
PUBG'de 50 FPS alıyorum.

Yüzbinlerce oyuncuyu soğuttular şu anda Xeon kullanan kitle sayısı azınlıkta değil.

Katılıyorum yaptıkları saçmalık baya oyun kitlesini hiçe saydılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…