Çözüm Apex Legends CPU does not have POPCNT hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: PHANTEKS White Eclipse P400A
Güç kaynağı: FSP 600W 80+ Psu
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6600XT
Anakart: Gigabyte b450 SH2
Ram: Corsair Vengeance 2x8 3000mhz
SSD: Kingston Kc3000 1TB
Dün Apex Legends yükledim Origin'den ancak oyunu çalıştır dediğimde ekranıma Easy Anti Cheat geliyor ama oyun açılmıyor. Videosunun linkini koyuyorum. Origin'i ve oyunu silip yükledim onarmayı da denedim. Teşekkürler.

Video Linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG'de Battle Royale oyunu onda oynayabiliyoruz CPU destekliyor demek ki işlemcide sorun yok EA'da sorun var başlamadan bitti benim için

Bende de yüklerken %38 oluyor 39'a geleceksen %29'a geriyelip yüklediği dosyaları silip tekrar kuruyor bunu 4 5 kere tekrarladıktan sonra unexpected error verip indirmeyi durduruyor. Çözemedim bir türlü yardımcı olabilicek var mı ?

Silip yükleyince de sorun düzelmiyor hocam bende ama eski nesil işlemcilere oyunun desteği yokmuş ondan dolayı böyle oluyormuş. Quad core - xeon-phenom gibi işlemcileri desteklemiyormuş, senin işlemcin bunlardan bir tanesi değilse sorunun farklıdır.

Gördüğüm kadarıyla eski nesil işlemcilerle de çalışıyor.
Örnek 1:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Örnek 2:
Anladığım kadarıyla eski nesil işlemcilerle çalışmakta biraz sorun yaşıyor gibi.
Yakın zamanda çözüleceğini umuyorum.

Attığın videolarda:

X5570 LGA 1366
X3440 LGA 1156

EA bunlara destek vermiş demek. E5450 X5460 ile oynayan yok.

771 LGA (775 modlu) XEON işlemcilere destek yok şu an.

Bize ne zaman destek verir kim bilir? Xeon E5450 olanların suçu ne acaba, EA Yöneticisine sormak lazım.

Bize ne zaman destek verir kim bilir? Xeon E5450 olanların suçu ne acaba , EA Yöneticisine sormak lazım.

EA'ya çok gıcık oldum şuan vermezler hocam, uğraşmazlar sanmıyorum, adamlar normalde vermemiş.

Bf4 de oyunu başlatırken Battlefield(x64) olarak gözüküyor ama apexde öyle bir şey yok. Demin arkadaş listemde olan biride oyunu oynuyordu nasıl oluyor ben oyuna giremiyorum. Çözüm bulan bi yardım ederse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…