FurkanAsgardd Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #1 Apex Legend 4 GB RAM kullanınca oyundan atıyor. Origin'den indirdim 16 GB RAM'im var. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2021
deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 444 Makaleler 1 13 Temmuz 2021 #2 FurkanAsgardd dedi: Apex Legend 4 GB RAM kullanınca oyundan atıyor. Origin'den indirdim 16 GB RAM'im var. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan ram seçeneğini 16 yap oyunda yanlıs bilmiyorsam öyle bir seçenek vardı Artı 0 Eksi
FurkanAsgardd dedi: Apex Legend 4 GB RAM kullanınca oyundan atıyor. Origin'den indirdim 16 GB RAM'im var. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan ram seçeneğini 16 yap oyunda yanlıs bilmiyorsam öyle bir seçenek vardı
KS KS FurkanAsgardd Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #3 deathred dedi: Ayarlardan RAM seçeneğini 16 yap oyunda yanlış bilmiyorsam öyle bir seçenek vardı. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede söyler misiniz bulamadım. Artı 0 Eksi
deathred dedi: Ayarlardan RAM seçeneğini 16 yap oyunda yanlış bilmiyorsam öyle bir seçenek vardı. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede söyler misiniz bulamadım.
deathred Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 444 Makaleler 1 13 Temmuz 2021 #4 FurkanAsgardd dedi: Tam olarak nerede söyler misiniz bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mesela ekran kartının olduğu yerde ekran kartının kac gb oldugunu fln yazan bir yer vardi bende oyunu oynamıyorum tam bilmiyorum ayarlarda oyunun ayarlarında bakmanızı öneririm yada shifdelete forum a sorun. Artı 0 Eksi
FurkanAsgardd dedi: Tam olarak nerede söyler misiniz bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mesela ekran kartının olduğu yerde ekran kartının kac gb oldugunu fln yazan bir yer vardi bende oyunu oynamıyorum tam bilmiyorum ayarlarda oyunun ayarlarında bakmanızı öneririm yada shifdelete forum a sorun.