Çözüldü Apex Legends donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Quoniam

Hectopat
Oyun içinde donuyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bütün sürücülerim güncel. Oyun dosyalarını denetledim yine girdim aynı sorun ekran donuyor hiçbir şey yapılmıyor kasadan resetlemek zorunda kalıyorum.

Çözüm
Oyunlar şimdi durduk yere kapanmaya başladı şaka gibi.
Evet arkadaşlar ekran sürücüsünü silip eski sürüm yüklemek sorunu çözdü gibi 461.40'ı yükledim NVIDIA bu sürücüleri istikrarsız yapacaksa en son sürücü kullanmanın alemi ne anlamadım suç NVIDIA'nın. Sizde hataya rastlarsanız umarım çözdüğüm gibi çözebilirsiniz herkese iyi forumlar.
Yine aynı sorun devam ediyor çözülmedi 1 saat oynadıktan sonra yine aynı hata.
FPS oyunlarında oluyor Apex'te donuyor CS:GO'da oyundan atıyor hiçbir hata vermeden Valorant'ta da hiçbir hata vermeden atıyor.
Sorunu şu şekilde çözdüm: Amourycreate'den yardımcı programları indirdim ve ekran sürücümü tekrardan en son güncel sürümüne yükselttim.
DDU ile sürücüyü kaldırıp, başka sürümü deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı