Çözüldü Apex Legends donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Quoniam

Hectopat
Oyun içinde donuyor ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bütün sürücülerim güncel. Oyun dosyalarını denetledim yine girdim aynı sorun ekran donuyor hiçbir şey yapılmıyor kasadan resetlemek zorunda kalıyorum.

Çözüm
Oyunlar şimdi durduk yere kapanmaya başladı şaka gibi.
Evet arkadaşlar ekran sürücüsünü silip eski sürüm yüklemek sorunu çözdü gibi 461.40'ı yükledim NVIDIA bu sürücüleri istikrarsız yapacaksa en son sürücü kullanmanın alemi ne anlamadım suç NVIDIA'nın. Sizde hataya rastlarsanız umarım çözdüğüm gibi çözebilirsiniz herkese iyi forumlar.
Yine aynı sorun devam ediyor çözülmedi 1 saat oynadıktan sonra yine aynı hata.
FPS oyunlarında oluyor Apex'te donuyor CS:GO'da oyundan atıyor hiçbir hata vermeden Valorant'ta da hiçbir hata vermeden atıyor.
Sorunu şu şekilde çözdüm: Amourycreate'den yardımcı programları indirdim ve ekran sürücümü tekrardan en son güncel sürümüne yükselttim.

Ekran kartı zaten güncel diyor NVIDIA uygulamasında birkaç gün önce kurdum güncellemeyi.

Hocam başka oyunlarda var mı bu sorun bu sistemin Apex'i hiç zorlanmadan oynatması gerek.

Oyunlar şimdi durduk yere kapanmaya başladı şaka gibi.
Evet arkadaşlar ekran sürücüsünü silip eski sürüm yüklemek sorunu çözdü gibi 461.40'ı yükledim NVIDIA bu sürücüleri istikrarsız yapacaksa en son sürücü kullanmanın alemi ne anlamadım suç NVIDIA'nın. Sizde hataya rastlarsanız umarım çözdüğüm gibi çözebilirsiniz herkese iyi forumlar.
Yine aynı sorun devam ediyor çözülmedi 1 saat oynadıktan sonra yine aynı hata.
FPS oyunlarında oluyor Apex'te donuyor CS:GO'da oyundan atıyor hiçbir hata vermeden Valorant'ta da hiçbir hata vermeden atıyor.
Sorunu şu şekilde çözdüm: Amourycreate'den yardımcı programları indirdim ve ekran sürücümü tekrardan en son güncel sürümüne yükselttim.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut virus progmamını açtığım da dahi dönmaya başliyor ekran kartım 1080 seahawk sıvısogutmalı R5 2600 8 GB RAM SSD HDD 650b. PSU bulunmakta hiçbir takılma mevcut değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…