Apex Legends donuyor

sugoma

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu açıyorum bazen 1 maç sonra bazen açtıktan birkaç saniye sonra bazen ise açılırken bu sorun oluyor. Oyun donuyor ve Alt Tab atıp oyuna geri dönünce oyun beyaz ekran oluyor. MSI Afterburner ile değerlere baktım fakat donduğu zaman değerlerde hiçbir sıkıntı olmuyor. Mouse hareket ediyor ve görev yöneticisine bakınca oyun normal olarak çalışıyor gösteriyor (yanıt vermiyor yazmıyor yani). Dosyaları doğruladım olmadı bugün silip tekrar yükledim o da olmadı. En son olarak yarın EA App üzerinden indireceğim. Daha önce bu sorunu yaşamış olan varsa yardım edebilir mi?

Hocam sorunun yazilimsal eksikliklerden oldugunu dusunuyorum. Bu linkten en ustteki 2 mavi yazili dosyayi indirin( biri Microsoft C++ digeri de Visual Studio olmali). Hem X86 hem X64 tabanli olarak indirin. Burada dikkat etmeniz gereken şey eger ki uygulama yukluyse hatirladigim kadariyla uninstall yani kaldir diyecek. Bunu hangi indirdiginiz dosya soylerse onu eleyin ve baska bir taneye gecin. Her şeyi tamamladiktan sonra da yeniden baslatin.

Tamamdır deneyeceğim. Bu arada aklıma topluluk merkezine bakmak geldi ve orada da aynı sorunu yaşayan kişilerin açtığı tartışma konularını gördüm. Eğer bunlarda olmazsa yüksek ihtimal oyunla alakalı bir durum söz konusu.

Bende oyuna girerken oyun sesinde bozulmalar ve kasmalar yaşıyorum. Sonrasında geçiyor ama maç bittikten sonra arada yine aynı durumu yaşıyorum. Maçta ise arada bir dokularda bozulmalar ve hafif droplar ve oyunda yavaşlama yaşıyorum. Nvidia denetim masasından ayarları düzenledim grafiği düşürdüm yine yaşıyorum sorunu. Ama sorunu artık oyuna bağlamaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…