NVIDIA ise bir Downgrade deneyin 470xx sürümlere.Eki Görüntüle 1239573
Bu hatayı uzun süredir alıyorum ama ne denediysem olmadı. Güncellemelerimin tamamı yapıldı. Apex Legends oyununda alıyorum sürekli. Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum.
471.11 var 470xx sürümlerinde en düşük onu deneyeyim olmazsa yine yazarım.NVIDIA ise bir Downgrade deneyin 470xx sürümlere.
471.11 olur 47xx anlayın siz. Bir moderatör sorun olduğunu söylemişti son sürücüde öyle bir şey hatırlıyorum.471.11 var 470xx sürümlerinde en düşük onu deneyeyim olmazsa yine yazarım.
471.11 olur 47xx anlayın siz. Bir moderatör sorun olduğunu söylemişti son sürücüde öyle bir şey hatırlıyorum.
DDU ile kaldırdıktan sonra kurun, Windows'tan pek anlamıyorum ama öyle yapılması mantıklı.Deneme yapıyorum ama bir şey sorayım bu sürücüyü kurmadan önce DDU ile mi kaldırayım tamamen?
Tamam denedikten sonra buraya yazarım gün içinde bir sorun olmazsa. Teşekkür ederim.DDU ile kaldırdıktan sonra kurun, Windows'tan pek anlamıyorum ama öyle yapılması mantıklı.
DDU ile kaldırdıktan sonra kurun, Windows'tan pek anlamıyorum ama öyle yapılması mantıklı.
İlginç. Daha bilgili üyeler yardım edebilir.Tamam denedikten sonra buraya yazarım gün içinde bir sorun olmazsa. Teşekkür ederim.
Şimdilik bir sorun yok gibi gözüküyor,
teşekkür ederim.
Maalesef sorun hala devam ediyor sebebini anlamadım bir türlü![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.