Apex Legends karakter önerisi

Thrian

Hectopat
Apex Legends'te ilk karakterimi açmak üzereyim ve hangi karakteri açsam bilmiyorum. Videoları da izledim ama kararsız kaldım. Support karakter istemiyorum. Şu an hangi karakter güçlü hangi karakter nerf ya da buff aldı hiç bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Apex Legends'te ilk karakterimi açmak üzereyim ve hangi karakteri açsam bilmiyorum. Videoları da izledim ama kararsız kaldım. Support karakter istemiyorum. Şu an hangi karakter güçlü hangi karakter nerf ya da buff aldı hiç bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben bir ara böyle hızlı koşan yere bir şey koyup üstüne gittiğin de zıplayan bir karakter mainlemiştim. Tavsiye ederim. Yeşilimsi bir şey idi.

Ben bir ara böyle hızlı koşan yere bir şey koyup üstüne gittiğin de zıplayan bir karakter mainlemiştim. Tavsiye ederim. Yeşilimsi bir şey idi.
Octane'den bahsediyorsun

1650749063332.png

Karakterler arasında öyle çok bi güç dengesizligi yokki. Senin oynayişina bağlı. Ben mesela Banglore mainim. Herkese açık karakter ayrıca bu.
Videolardan bak hoşuna gideni seçersin. Şununla daha çok win alirim diye bir durum yok yani. Ama ilk karakterin olacaği için önerim; Ash, octane, horizon ve en son çıkan maggieden biri olur önerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı