Apex Legends kolay seviye nasıl kasılır?

Ethem Efe

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
38 levelim şu anda, ranked açmak için 50'ye kasıyorum ancak 1 level atlamak için 15.000 XP istiyor şu anda ortalama, maç kazanınca bile ancak 4500 5000 falan veriyor. Kolay bir yolu yok mu?
@Saint Lucia
@Kishire

Son düzenleyen: Moderatör:
Vardı ki son güncellemede arenayı kaldırdılar eskiden orada aşırı iyi kasılıyordu şu yeni eklenen etkinlikleri oyna onlar kısa sürede hem gelişmeni hem de XP kasmanı sağlar ve anladığım kadarıyla yeni başlamışsın gelişmen için önerim Full rush oynaman yoksa gelişmen çok uzun sürer ben XP gelsin 1.olayim deyip Full pusarak 100 seviye a kadar çıktım 0.20 kd ile sonra hiç oynayamadığımı fark ettim şu an 185 seviye olmama rağmen hala kd yi yükseltemiyorum 0.34'te kaldı kısaca kendini geliştir.

Full agresif oynamaya çalışıyorum genelde, late Game'de az kişi kaldıysa riske atmayıp safe oynuyorum ama, riskemi atayım?

Gun rush falan onlardan mı bahsediyorsunuz?

@Kishire

Son düzenleme:
Evet.

Full agresif oynamaya çalışıyorum genelde, late Game'de az kişi kaldıysa riske atmayıp safe oynuyorum ama, riskemi atayım?

Gun rush falan onlardan mı bahsediyorsunuz?

@Kishire

Evet gun rush vs onlar fazlasıyla XP kazandırıyor. Officialapexworld adında Instagram hesabı var buradan belki taktik, pusu, bug vs öğrenebilirsin.

Evet.

Evet gun rush vs onlar fazlasıyla XP kazandırıyor. Officialapexworld adında Instagram hesabı var buradan belki taktik, pusu, bug vs öğrenebilirsin.
Sona kalmış olsam bile agresif oyna diyorsunuz doğrumu anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…