Apex Legends mi daha popüler yoksa Valorant mı?

Askeladd1

Decapat
Daha fazla  
Apex mi daha popüler yoksa Valorant mı? Galiba Apex daha çok oynanıyor ama anlamadım. Çevremde ya da tanıdığım pek fazla kişi Apex oynamıyor. Nasıl Apex bu kadar popüler? Apex Total'de 120M aktif oyuncusu varmış. Valorant'ın ki 15 falan. Aradaki fark çok fazla değil mi?

PUBG PC'de gücünü kaybetti sanırım mobilden devam ediyor. Valorant çıkınca Fornite'ın da adı pek geçmiyor artık. Millet sıkıldı Valorant'a geçti. Apex'i ilk çıktığında denemiştim kimse yoktu oyunda şimdi 120 milyon gercek mi?

PUBG PC'de gücünü kaybetti sanırım mobilden devam ediyor. Valorant çıkınca Fornite'ın da adı pek geçmiyor artık. Millet sıkıldı Valorant'a geçti. Apex'i ilk çıktığında denemiştim kimse yoktu oyunda şimdi 120 milyon gercek mi?

Apex çok güzel ve akıcı oyun büyük ihtimal gerçektir.

Apex aylık 60 milyon civarı oyuncu alıyor. Son 2 yıldır oyuncu sayısı sürekli artıyor. Riot Valorant'ın istatistiklerini paylaşsa daha iyi karşılaştırılır ama paylaşmıyor. Bana kalırsa şu an ikisi aynı popülerlikte. Oyuncu sayılarına bir şey diyemiyorum çünkü dediğim gibi Riot söylemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı