Apex Legends Mobile için emülatör tavsiyesi

• Konuyu başlatan Serush
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.533
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
i5 3350p, 4x2 1333MHz RAM, R7 240 sistemim var. Apex Legends'te yaklaşık 60 FPS almak için ayarları çok düşürdüğüm zaman görüş mesafem o kadar kısalıyor ki ne adam görebiliyorum ne de oyundan gram zevk alıyorum. Apex Legends Mobile'i rahatça oynayabileceğim bir emülatör önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir emülatör blustacks dene ama onda da çok zevk alacağını zannetmiyorum eğer internetin iyiyse GeForce NOW gibi programları kullanabilirsin.

Henüz çıkmadı diye biliyorum. Şimdi internete göz atınca 5 ay sonra çıkacak diye bir sızıntı gördüm.

Çıkınca Bluestacks 5 veya getirirlerse Bluestacks X üzerinden oynayabilirsiniz.

i5 3350p, 4x2 1333MHz RAM, R7 240 sistemim var. Apex Legends'te yaklaşık 60 FPS almak için ayarları çok düşürdüğüm zaman görüş mesafem o kadar kısalıyor ki ne adam görebiliyorum ne de oyundan gram zevk alıyorum. Apex Legends Mobile'i rahatça oynayabileceğim bir emülatör önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Ldplayer veya Gameloop olabilir. Ldplayer'da tuş ataması var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı