metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Mayıs 2022 #1 Apex Legends ve PUBG New state oyunlarına giremiyorum. Telefon A21s IMEI atılmış. Magisk yüklü. IMEI gider korkusundan Magisk'i de silemiyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2022
Apex Legends ve PUBG New state oyunlarına giremiyorum. Telefon A21s IMEI atılmış. Magisk yüklü. IMEI gider korkusundan Magisk'i de silemiyorum. Ne yapmalıyım?
Çözüm alp15eren 19 Mayıs 2022 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapın kesin çözüm. Bende root var. İki oyunuda sorunsuz oynuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapın kesin çözüm. Bende root var. İki oyunuda sorunsuz oynuyorum.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.844 Makaleler 1 Çözümler 44 19 Mayıs 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapın kesin çözüm. Bende root var. İki oyunuda sorunsuz oynuyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapın kesin çözüm. Bende root var. İki oyunuda sorunsuz oynuyorum.
KS KS metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Mayıs 2022 #3 alp15eren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapın kesin çözüm. Bende root var. İki oyunuda sorunsuz oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Magisk Hide ile yaptım. Apex için oldu ama New state hala açılmıyor neyse. Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapın kesin çözüm. Bende root var. İki oyunuda sorunsuz oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Magisk Hide ile yaptım. Apex için oldu ama New state hala açılmıyor neyse.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.844 Makaleler 1 Çözümler 44 20 Mayıs 2022 #4 metilfenidat dedi: Magisk hide ile yaptım. Apex için oldu ama New state hala açılmıyor neyse. Genişletmek için tıkla... New state için hidemyapplist kullanman lazım. Artı 0 Eksi
metilfenidat dedi: Magisk hide ile yaptım. Apex için oldu ama New state hala açılmıyor neyse. Genişletmek için tıkla... New state için hidemyapplist kullanman lazım.