Apex Legends nasıl daha iyi oynanır?

AKDO04

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar Apex Legends'te kendimi geliştirmek istiyorum adam düşürüp bitirmekte çok zorlanıyorum takımlı girsem bile sürekli düşüyorum.

Hala tam olarak nasıl iyi oynayacağımı çözebilmiş değilim hangi karakter daha iyi çok bilmiyorum oynadıkça çözerim diyordum ama öyle olmadı. Ne yapmalıyım nasıl oynamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun çok kanser edebiliyor maalesef. Eskiden arkadaşımla çok oynardık ama bir yerden sonra oyunun sistemini değiştirdiler ve dayanamayıp bıraktık. İyi oynamak için çok hızlı olmanız gerekiyor. Ne kadar çok seri hareket ederseniz o kadar avantaj sağlarsınız. Poligona girip bunun için antrenman yapabilirsiniz. Karakterlerinizi oynayış şeklinize göre alın. Mesela ben arkadaşımla oynarken o benden daha iyi olduğu için o seri bir karakter alıyordu ve rush atıyordu. Ben de arkadan ona destek verebilecek bir karakter alıyordum. Eğer oynayabileceğiniz bir arkadaşınız varsa iş bölümü ile daha iyi oynamak mümkün. Loot konusuna çok vakit ayırırsanız da dezavantajlı olursunuz.

Dediğim gibi ne kadar seri o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…