Çözüldü Apex Legends normaliz.dll ve 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
5
Arkadaşım Apex'i açmaya çalışırken böyle bir hata alıyor ve bana sordu. Ben ise çok az Process Monitor okuyabiliyorum, denedim ve yapamadım. Bilmediğim için de saçma bir şey yaptırmak istemedim. O yüzden sizlerden yardım istiyorum.

Raporda bir hata varsa hemen tekrar rapor paylaşabilirim.

Rapor:

Fotoğraflar;
1609273019139.png

1609273036667.png

Çözüm
Windows Update altındaki güncellemeleri yapın.

Kullandığınız IObit yazılımı kaldırın.

Aynı anda 2 antivirüs kullanıyorsunuz, birini kaldırın. Kaspersky tek başına yeterli olacaktır.

İlk ekran görüntüsündeki konumdan ilgili dosyayı masaüstüne taşıyıp oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.

Aynı anda 2 antivirüs kullanıyorsunuz, birini kaldırın. Kaspersky tek başına yeterli olacaktır.

İlk ekran görüntüsündeki konumdan ilgili dosyayı masaüstüne taşıyıp oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.

Çözüm
Arkadaşın el ile DLL atmış mı? Ayrıca raporda normaliz.dll hatalı olarak gözükmüyor.

Dediklerinizi ilettim, hala cevap bekliyorum. Erken gelseydi bunu yazmazdım ama uzun sürünce yazmak istedim.
@369926 @338990
Dediklerinizi yaptı, şimdi oyuna girebiliyormuş. Sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı