Çözüldü Apex Legends Nvidia ile Çalıştırıldığında Beyaz Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Oyunu Origin üzerinden indirdim ve açtığımda Intel grafik kartıyla çalışıyordu. Nvidia'nın denetim masasından bu ayarı değiştirdim fakat beyaz ekran çıkıyor.

Çözüm
Bandicam ile Apex Legends kaydı almaya çalıştım ama oyun yüklenme ekranın dondu ve bilgisayarı etkisiz bıraktı, güç tuşundan kapatmak zorunda kaldım. Bandicam'i bilgisayardan kaldırdığımda ise oyun hala aynı hatayı vermeye devam etti. Ben de gidip oyunu tekrar indirdim ve sorun çözüldü. Eğer tekrar yüklemeyi denemediysen denemeni tavsiye ederim dostum.
Oyunu 2 saat önce yükledim.
367538

Sorun çözüldü. NVIDIA sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden yükledim ve açıldı.
Bandicam ile Apex Legends kaydı almaya çalıştım ama oyun yüklenme ekranın dondu ve bilgisayarı etkisiz bıraktı, güç tuşundan kapatmak zorunda kaldım. Bandicam'i bilgisayardan kaldırdığımda ise oyun hala aynı hatayı vermeye devam etti. Ben de gidip oyunu tekrar indirdim ve sorun çözüldü. Eğer tekrar yüklemeyi denemediysen denemeni tavsiye ederim dostum.

Oyunu 2 saat önce yükledim.
367538

Sorun çözüldü. NVIDIA sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden yükledim ve açıldı.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı