Arkadaşlar birkaç hafta önce indirdiğimde Apex'i ne donma vardı ne de Memory hatası falan ama şimdi aşağıdaki görselde attığım hatayı veriyor sorun nedir?
Sanal belleğin ne alemde? Otomatikte değilse almayı deneyebilirsin, tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum. Tavsiyen direkt artırman. 12 GB yap mesela. Mümkünse SSD'den kullan.
VRAM'den de olabilir ama sanal bellek daha şüpheli geldi bana. Oyundayken VRAM kullanımınızı kontrol edin.
Oyun içi video ayarlarından texture stream budget ayarını düşür. Ayrıca 8 gb ram apex için sıkıntı. Oyunun bazen 9 gb ram kullandığı bile oluyor. Yani çok sınır sizinki.
Oyun içi video ayarlarından texture stream budget ayarını düşür. Ayrıca 8 GB RAM Apex için sıkıntı. Oyunun bazen 9 GB RAM kullandığı bile oluyor. Yani çok sınır sizinki.
Bir sezon önce aldığım screenshot. Çok büyük ihtimal senin ramin yetmiyor. 8 gb ram bu oyun için ciddi anlamda bu oyun için yetersiz. Buda şimdi oyun içi. En düşük ayarlar.
Eki Görüntüle 1311883 Bir sezon önce aldığım screenshot. Çok büyük ihtimal senin RAM'in yetmiyor. 8 GB RAM bu oyun için ciddi anlamda bu oyun için yetersiz. Eki Görüntüle 1311890Bu da şimdi oyun içi. En düşük ayarlar.
İnternetten baktım biraz. Windows updateleri buna sebep olmuş olabilir veya son zamanlarda sistemde değişiklik yapmişsan, sürücü güncellemesi vs.
Sanal belleği artırmak işe yaramiş birinde de.