Apex Legends "out of Memory" hatası

Velihan33

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç hafta önce indirdiğimde Apex'i ne donma vardı ne de Memory hatası falan ama şimdi aşağıdaki görselde attığım hatayı veriyor sorun nedir?

Sistemim GTX 1650, 8 GB 3000 MHz RAM, Ryzen 3 3100 işlemci.

Dosya Ekleri

• sagggggaaa.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 82
Sanal belleğin ne alemde? Otomatikte değilse almayı deneyebilirsin, tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum. Tavsiyen direkt artırman. 12 GB yap mesela. Mümkünse SSD'den kullan.

VRAM'den de olabilir ama sanal bellek daha şüpheli geldi bana. Oyundayken VRAM kullanımınızı kontrol edin.

Sorun VRAM yetersizliği değil, düz rastgele erişim belleği yetmiyor diyor. 8 GB yetmesi lazım normalde.

Oyun içi video ayarlarından texture stream budget ayarını düşür. Ayrıca 8 gb ram apex için sıkıntı. Oyunun bazen 9 gb ram kullandığı bile oluyor. Yani çok sınır sizinki.

Oyun içi video ayarlarından texture stream budget ayarını düşür. Ayrıca 8 GB RAM Apex için sıkıntı. Oyunun bazen 9 GB RAM kullandığı bile oluyor. Yani çok sınır sizinki.

Düşürmeye basıyorum keydet e basınca yine aynı hatayı veriyor düşüremiyorum

Bir sezon önce aldığım screenshot. Çok büyük ihtimal senin ramin yetmiyor. 8 gb ram bu oyun için ciddi anlamda bu oyun için yetersiz.
Buda şimdi oyun içi. En düşük ayarlar.

Son düzenleme:
İnternetten baktım biraz. Windows updateleri buna sebep olmuş olabilir veya son zamanlarda sistemde değişiklik yapmişsan, sürücü güncellemesi vs.
Sanal belleği artırmak işe yaramiş birinde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…