Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 907 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #1 İnternette klavye ve mouse desteğini okudum ancak haber 2019 Haziran haberiymiş. Sonrasında çok fazla güncelleme geldiğini ve bunların arasında crossplay özelliğinin de geldiğini öğrendim. Oyuna klavye ve mouse desteği geldi mi?
İnternette klavye ve mouse desteğini okudum ancak haber 2019 Haziran haberiymiş. Sonrasında çok fazla güncelleme geldiğini ve bunların arasında crossplay özelliğinin de geldiğini öğrendim. Oyuna klavye ve mouse desteği geldi mi?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #11 Tek7HackDedi dedi: Oynanmayacak ama R6 gibi oyunları klavye mouse ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... @Tek7HackDedi Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Oynanmayacak ama R6 gibi oyunları klavye mouse ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... @Tek7HackDedi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 9 Ocak 2021 #12 mustaine dedi: @Tek7HackDedi Genişletmek için tıkla... Apex'i oynayamazsın ama R6 gibi oyunları oynayabilirsin demişim. Ne var bunda? Yalan mı söylüyorum? O oyunları klavye mouse ile oynayabilir sonuçta. Oyna demiyorum. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: @Tek7HackDedi Genişletmek için tıkla... Apex'i oynayamazsın ama R6 gibi oyunları oynayabilirsin demişim. Ne var bunda? Yalan mı söylüyorum? O oyunları klavye mouse ile oynayabilir sonuçta. Oyna demiyorum.
C Charamelo Megapat Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #13 Apex'te zaten crossplay var yani gamepad ile klavye mouse oynayanlar aynı şekilde eşleşiyor çok bilmiş forum kullanıcıları. Artı 0 Eksi
Apex'te zaten crossplay var yani gamepad ile klavye mouse oynayanlar aynı şekilde eşleşiyor çok bilmiş forum kullanıcıları.