Apex Legends Sezon 6

FlexiDesign

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
285
Çözümler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG B550-A | Ryzen 7 3800x | Gigabayte Vision RTX 3070 | Gskill TridentZ Neo 3600mhz 32GB | Aorus 500gb m2 SSD | Samsung EVO 970 1TB m2 SSD | Asus ROG LC360 Aio | FSP Aurum 1200W | Phanteks P500A White
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Game 2D Artist
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere yeni sezon geleli 2 gün oldu, yeni sezon hakkında ki fikriniz nedir? Ben kendimce cevaplıyorum berbat!
R99 care package silahı oldu, oyunda böyle yeni metaların gelmesi çok iyi değil ama kötü de değil insanlar benzeri silahlara alışmalı farklı oynayış stilleri benimsemeli diye düşünülebilir.
Büyük bir yanlış var ki o da devotion adlı overpowered silahın tekrar RNG yani genel lootun içine girmesi. Çok bitirim bir silah ve ne recoil var ne de yakın mesafede kurtulma şansınız.
Bu yanlıştan çabucak dönülmesi gerek çünkü R99'u çok güçlü diye package silahı yapıyorsun ondan 3X daha güçlü silahı RNG ye geri getiriyorsun. Biz gerekli şikayetlerimizi yapıyoruz bu konuda siz de rahatsızsanız lütfen Twitter veya Instagram üzerinden yorumlarda #removedevotion olarak mesajınızı yazın. Diğer berbat şey ise battlepass bana göre hiçbir şey güzel değil pathfinder skini dışında.
Ayrıca her sezon git gide daha çok FPS problemi yaşanıyor bir FPS optimizasyonu geleceği yok gibi gözüküyor, BR oyunlarının en güzeli bu ama kendi ayağına sıkıyor. R6 Siege gibi olursa bunu da bırakacağız ne yazık ki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı