Yusgh Picopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #1 Merhablar Apex Legends Steam'da da çıktı. Ben Steam'dan indirip Origin'e bağlarsam oynama saatim Steam'de de Origin'de de gözükür mü?
Merhablar Apex Legends Steam'da da çıktı. Ben Steam'dan indirip Origin'e bağlarsam oynama saatim Steam'de de Origin'de de gözükür mü?
Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #2 Hayır gözükmez
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 9 Kasım 2020 #3 Saatin gözükmez, ama oyuna ilk girdiğinde Origin hesap onayı istiyor. Envanterin bağlanıyor.
Yusgh Picopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #4 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Saatin gözükmez, ama oyuna ilk girdiğinde Origin hesap onayı istiyor. Envanterin bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Yani ben hesabı kastım diyelim sonra Steam'dan silip normal Origin'den indirsem aynı hesap gelir mi?
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Saatin gözükmez, ama oyuna ilk girdiğinde Origin hesap onayı istiyor. Envanterin bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Yani ben hesabı kastım diyelim sonra Steam'dan silip normal Origin'den indirsem aynı hesap gelir mi?
Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #5 Yusgh dedi: Yani ben hesabı kastım diyelim sonra Steam'dan silip normal Origin'den indirsem aynı hesap gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Yusgh dedi: Yani ben hesabı kastım diyelim sonra Steam'dan silip normal Origin'den indirsem aynı hesap gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Yusgh Picopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #6 Keenact dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun reis konu kilit. Çözüm bu cevaptır.
Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #7 Yusgh dedi: Allah razı olsun reis konu kilit. Çözüm bu cevaptır. Genişletmek için tıkla... Ama garanti çözüm için ilk origin den aç sonra steam a bağla sonra steam dan silersen origine garanti geçmiş olur
Yusgh dedi: Allah razı olsun reis konu kilit. Çözüm bu cevaptır. Genişletmek için tıkla... Ama garanti çözüm için ilk origin den aç sonra steam a bağla sonra steam dan silersen origine garanti geçmiş olur
UMuDo Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 54 30 Kasım 2020 #8 Arkadaşlar Steam'de Apex'i indirdikten sonra yanlış Origin hesabını bağladım. Şimdi çıkış yapamıyorum. Nasıl hesap değiştireceğim?
Arkadaşlar Steam'de Apex'i indirdikten sonra yanlış Origin hesabını bağladım. Şimdi çıkış yapamıyorum. Nasıl hesap değiştireceğim?
Yusgh Picopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 30 Kasım 2020 #9 UMuDo dedi: Arkadaşlar Steam'de Apex'i indirdikten sonra yanlış Origin hesabını bağladım. Şimdi çıkış yapamıyorum. Nasıl hesap değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Lütfen ayrı bir konu açın.
UMuDo dedi: Arkadaşlar Steam'de Apex'i indirdikten sonra yanlış Origin hesabını bağladım. Şimdi çıkış yapamıyorum. Nasıl hesap değiştireceğim? Genişletmek için tıkla... Lütfen ayrı bir konu açın.