0-FuRKaN-0 Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 584 Çözümler 1 5 Mayıs 2021 #1 Benim oyunumda herhangi bir sorun yokken Streamlabs'de yayın yaparken ya da video çekerken oyun kasıyor olarak gözüküyor. Bunun çözümü var mı?
Benim oyunumda herhangi bir sorun yokken Streamlabs'de yayın yaparken ya da video çekerken oyun kasıyor olarak gözüküyor. Bunun çözümü var mı?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 5 Mayıs 2021 #2 Upload değeriniz nedir? Ayrıca düzgün ayar yaptığınızdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS 0-FuRKaN-0 Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 584 Çözümler 1 6 Mayıs 2021 #3 Eren AK dedi: Upload değeriniz nedir? Ayrıca düzgün ayar yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun sadece Apex'te oluyor. Uploadım 6 civarlarında. Oyunun ayarlarını en düşüğe alsam da aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Eren AK dedi: Upload değeriniz nedir? Ayrıca düzgün ayar yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun sadece Apex'te oluyor. Uploadım 6 civarlarında. Oyunun ayarlarını en düşüğe alsam da aynı sorun var.